Čevlji za snowboard / deskanje

(978 izdelkov)

Se pozimi najraje odpraviš na sneg s svojim snowboardom? Ne glede na to, ali se z deskanjem ukvarjaš ljubiteljsko ali profesionalno, je jasno, da potrebuješ kvalitetne čevlje za snowboard, ki poskrbijo za udobje in varnost na smučišču. Preveri, kaj vse je na voljo na trgu in že pred nakupom primerjaj različne modele med seboj.

Snowboard čevlji so lahko namenjeni moškim, ženskam ali otrokom. Med najbolj znanimi proizvajalci so Salomon, Raven in podobni. Čevlji za deskanje se razlikujejo glede na tehnologijo, nakup pa je odvisen tako od znanja posameznega športnika kot tudi od njegovega načina smučanja. Izbrani snowboard čevlji morajo zagotavljati udobje in odlično kontrolo med spuščanjem med belimi strminami. Pomemben dejavnik je tudi termoizolacija, seveda pa ne smeš pozabiti na ustrezno prileganje nogi, v nasprotnem primeru lahko pride celo do zloma ali drugih poškodb.

Posebno pozornost je potrebno nameniti izbiri otroških čevljev za deskanje. Na eni strani ne smejo biti premajhni, na drugi pa tudi ne preveliki. Starši pogosto delajo napako, da nakupijo prevelike čevlje, da bi le-te lahko otrok nosil več let, posledična pa pride do poškodb.

Pokaži več
978 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka