Badminton žogice

(167 izdelkov)

Izjemno popularno igranje badmintona dokazuje, da badminton ni le igra za otroke in ženske, temveč, da gre za izjemno naporen šport, ki zahteva veliko mero natančnosti. Igra se lahko v zaprtih ali odprtih prostorih, najem dvorane pa je dokaj poceni. Poleg loparja za igranje nujno potrebujemo tudi žogice za badminton, katerih izbira pa vsekakor ni tako enostavna, kot si sprva predstavljamo, sploh pa v primeru, da se z badmintonom ukvarjamo profesionalno. Ponavadi so žogice izdelane iz plastike in plute, njihov zgornji del pa iz gosjega perja ali podobnega sintetičnega materiala. Material žogice in drugi elementi določajo hitrost žogice, kar je vsekakor izjemno pomemben element.

Žogice je mogoče dobiti v kompletu, redkeje pa tudi posamično. Mogoče jih je kupiti v različnih vadbenih centrih, kjer najamete badminton dvorano, hkrati pa tudi v vseh večjih fizičnih in spletnih športnih trgovinah. Sprva se rekreativcem priporočajo klasične plastične žogice, ki ob nepravilnih udarcih začetnikov zdržijo dalj, preden se uničijo. Ko se naša igra izpopolni je priporočljivo začeti z uporabo pernatih žogic, ki omogočajo večjo natančnost in povečajo naš občutek med igro. Cene posameznih žogic in kompletov žogic se gibljejo od zelo nizkih do visokih.

Pokaži več
167 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka