Badminton žogice

Izjemno popularno igranje badmintona dokazuje, da badminton ni le igra za otroke in ženske, temveč, da gre za izjemno naporen šport, ki zahteva veliko mero natančnosti. Igra se lahko v zaprtih ali odprtih prostorih, najem dvorane pa je dokaj poceni. Poleg loparja za igranje nujno potrebujemo tudi žogice za badminton, katerih izbira pa vsekakor ni tako enostavna, kot si sprva predstavljamo, sploh pa v primeru, da se z badmintonom ukvarjamo profesionalno. Ponavadi so žogice izdelane iz plastike in plute, njihov zgornji del pa iz gosjega perja ali podobnega sintetičnega materiala. Material žogice in drugi elementi določajo hitrost žogice, kar je vsekakor izjemno pomemben element.

Žogice je mogoče dobiti v kompletu, redkeje pa tudi posamično. Mogoče jih je kupiti v različnih vadbenih centrih, kjer najamete badminton dvorano, hkrati pa tudi v vseh večjih fizičnih in spletnih športnih trgovinah. Sprva se rekreativcem priporočajo klasične plastične žogice, ki ob nepravilnih udarcih začetnikov zdržijo dalj, preden se uničijo. Ko se naša igra izpopolni je priporočljivo začeti z uporabo pernatih žogic, ki omogočajo večjo natančnost in povečajo naš občutek med igro. Cene posameznih žogic in kompletov žogic se gibljejo od zelo nizkih do visokih.

preberi več

Nakupovalni nasveti

Vrste in lastnosti žogic

Med najbolj priljubljenimi športi so tudi badminton, tenis in golf. Stvar, ki je tem trem športom skupna, ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete

Komentarji

Pred 5 leti

YONEX badminton žogice MAVIS 350 (MODRA)

YONEX badminton žogice MAVIS 350 (MODRA)

Za našo familijo je tale paketek žogic odličen, ker jih ves čas izgubljamo ali nam ostanejo na kakšni strehi. Dobiš jih šest in zelo fajn letijo, se mi zdi da se jih da dobro nacentrirat, kamor hočeš.

Pred 5 leti

HUDORA žogice za badminton TRENING

HUDORA žogice za badminton TRENING

Mi smo komplet teh 4 žogic kupil čist tko za družinsko igranje, nč bol profesionalnega, ampak smo zadovoljni. Trpežne so, fajn letijo in se z njimi lahko tudi bol »ornk« zabavaš, ne samo podajaš z otroki.

72 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.