Drogovi, ročke in trakovi

(1128 izdelkov)

Mnogi ljudje si pod pojmom fitnesa predstavljajo ogromno fitnes dvorano, do konca napolnjeno z dragimi napravami, ki so običajnemu človeku popolnoma cenovno nedosegljive. Resnica je nekoliko drugačna, saj je mogoče uporabiti tudi določeno izjemno enostavno in ugodno fitnes opremo v zavetju lastnega doma. Točno takšna je tudi oprema, ki jo naješ v tej kategoriji. Tukaj najdeš različne ročke, ki jih ločimo glede na material in samo težo. Vadba z ročkami je enostavna in izvedba je mogoča tudi med drugimi opravili, kot je npr. gledanje televizije.

Vadba je izjemno efektivna tudi na drogovih, ki jih lahko enostavno postavite tudi v zavetju svojega doma. Postavitev in montaža je dokaj enostavno, vsekakor pa je drogove potrebno ustrezno ojačati, sicer hitro lahko pride do poškodb opreme. Vadba na drogovih se izvaja predvsem za zgornje mišične skupine, vključene pa so tudi trebušne mišice in mišice nog. Izjemno zabavna in učinkovita je tudi vadba s TRX trakovi, ki so običajno izdelani iz poliamidnih vlaken in imajo izredno dolgo življenjsko dobo. Ročke so običajno oblazinjene in jih je mogoče uporabiti tudi kot zanke za noge. Prilagoditev dolžine trakov je enostavna, nastavimo jih glede na višino posameznika in na določen sklop vaj. Njihova montaža je enostavna in omogoča vadbo s pomočjo izjemno efektivnih vadb, ki jih najdeš na Youtube kanalu.

Pokaži več
1128 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka