Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Znamka

Pasovi

(4789 izdelkov)

Potrebuješ nov pas, vendar ne veš, kakšnega izbrati? Pasovi predstavljajo pomemben modni dodatek, ki ima obenem uporabno funkcijo. Glede na to, da lahko neustrezen pas kazi celotno podobo osebe, ki ga nosi, je pri izbiri potrebna posebna pozornost. Da bo odločitev med različnimi modeli pasov lažja, pred nakupom preglej široko ponudbo, ki je na voljo na tržišču.

Pasovi se med drugim ločijo tudi glede na material, iz katerega so izdelani (usnje, imitacija usnja, blago,...). Kar se tiče materiala, so zagotovo najbolj kakovostni usnjeni pasovi, za katere je sicer treba odšteti nekaj več denarja, a posledično trajajo precej več časa.

Ženske nosijo pasove predvsem kot modni dodatek. Ženski pasovi so na voljo v različnih barvah, oblikah, vzorcih in materialih, prav tako različna pa je tudi njihova funkcija. Če ti hlače niso čisto prav, bo s pravilno izbranim pasom nošenje veliko bolj udobno, poleg tega pa bo pas tudi lepo popestril videz. Veliko žensk se v zadnjem času odloča za pasove, ki jih nadenejo čez nekoliko širšo obleko in s tem poudarijo svoje obline.

Izbira pasu je torej v veliki meri odvisna od tega, na kakšen način ga nameravaš nositi, glavna kriterija pa sta ustrezna velikost ter skladnost s preostalo garderobo.

Pokaži več
4789 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka