Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Otroške torbice

(701 izdelek)

Iščeš super darilo za vašega malčka, pa se ne moreš odločiti za najbolj primeren motiv? Bi radi malčku podarili torbo, ki jo bo z veseljem nosil vsak dan? Se bliža rojstni dan prijateljičinega sina, vi pa ne veste kaj podariti kot darilo? Otroška torba je odlično darilo in vsak malček se je bo zagotovo izjemno razveselil.

Otroške torbice ločimo glede na način nošenja. Mlade damice posebej obožujejo torbice, ki so podobne tistim za odrasle, saj rade posnemajo svoje mamice. Prav zato so za njih zelo zanimive manjše torbice za nošenje v roki. V njih male damice lahko zložijo svoje igračke ali tiste nekoliko bolj pomembne stvari, ki jih rade vzamejo s seboj.

Posebej priljubljene so torbice, ki jih otroci lahko nosijo čez ramena, saj so izjemno moderne, vsebujejo številne zabavne motive in barve, poleg tega pa so tudi izjemno enostavne in udobne za nošenje. Enako je tudi s torbami, ki se nosijo na ramenih, otroci jih enostavno obožujejo in prav to je pogosto razlog, da od doma brez svoje najljubše torbe sploh ne želijo oditi. Torbe za otroke, ki se nosijo čez ali na ramah so pogosto izdelane tako, da imajo paščke dodatno oblazinjene, tako da preprečijo preobremenitve in žuljenje.

Pokaži več
701 izdelek
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka