Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Otroške superge

(16986 izdelkov)

Superge so najbolj priljubljena obutev za otroke vseh starosti, ker omogočajo prosto gibanje stopal med igro in optimalno udobje. Kupuješ otroške superge, pa ne veš, kaj izbrati? Olajšaj si izbiro tako, da že pred nakupom preveriš celotno ponudbo, različne znamke in modele ter kar od doma poiščeš tisto najboljše za svojega otroka.

Otroške superge se delijo na športne, ki so namenjene različnim športnim aktivnostim, ter modne, kamor spadajo na primer v zadnjem času zelo priljubljene Allstar-ke in drugi trendovski modeli, kot je Nike Air Force. Pri izbiri otroških superg je potrebno posebno pozornost nameniti izbiri ustrezne velikosti na lestvici od 23 do 35, ki jo najlažje določiš tako, da izmeriš dolžino otroškega stopala. Pomembno vlogo pri udobju izbrane obutve ima tudi material superg, zato pred nakupom skrbno preveri, iz česa je izdelan zgornji del čevlja in iz česa podplat.

Se ne moreš odločiti kateri model izbrati? Priporočamo ti, da se posvetuješ z otrokom, saj je najpomembneje, da se otrok v njih dobro počuti in da izbere tudi takšne, ki mu bodo všeč tudi vizualno. Otroci se posebej navdušujejo nad motivi risanih junakov, živali, punčke pa obožujejo roza barvo, bleščice in vse kar je dekliško.

Nike Air Force

Pokaži več
16986 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka