Fantovske kopalke

(637 izdelkov)

Iščeš nove fantovske kopalke pa nimaš ideje katero trgovino obiskati, da boš zagotovo naletel na veliko izbiro? Je tvoj otrok bolj suhljat ali pa ima višjo telesno težo in zato težko najdeš primerne kopalke zanj? Na tržišču je mogoče najti ogromno število različnih modelov, zato je marsikateri starš enostavno zmeden, ko pride do nakupa fantovskih kopalk. Da bo izbira najenostavnejša zagotoviš tako, da si ogledaš celotno ponudbo na enem mestu in tako najdeš najprimernejši kos za svojega fantka.

Izbiraš lahko med običajnimi kopalkami z modelom spodnjih hlačk, med oprijetimi boksaricami ali pa širšimi kopalnimi hlačami. Fantovske kopalne hlače krasijo najrazličnejši vzorci in dizajni, odvisno od tega, kaj je določeno sezono najbolj v modi. Ne glede na to, ali se odločiš za kopalke ali kopalne hlače, je bistveno, da je material kakovosten in predvsem, da se hitro suši. Na zadnje je treba biti še posebej pozoren pri nakupu kopalnih hlač, ki pokrivajo večjo površino kože.

Fantje bodo posebej navdušeni nad kopalkami z motivom risanih junakov ali drugimi fantovskimi motivi. Zelo moderni so tudi vojaški vzorci, havajske rožice ali tribal vzorci. Da bo izbira motiva kopalk zagotovo ustrezna pa je najprimerneje, da izbiro motiva prepustiš prav svojemu otroku.

Pokaži več
637 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka