Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Znamka

Ženski čevlji

(12266 izdelkov)

Kupuješ nove čevlje in se nikakor ne moreš odločiti med različnimi modeli? Čevlji za prosti čas obsegajo širok spekter različne obutve, ki jo nosimo ob najrazličnejših neformalnih priložnostih. Prav vsaka ženska ima v omari z obutvijo nekaj parov takšnih čevljev, na vsake toliko časa pa se moramo soočiti z nakupom novih. Da bo odločitev lažja, pred nakupom preglej celotno ponudbo različnih čevljev za prosti čas in izberi prave zase. Med čevlje uvrščamo vse od elegantnih čevljev, gležnjarjev in platnenih čevljev do čevljev za prosti čas, skaterskih čevljev, all stark in retro čevljev.

Ženski elegantni čevlji imajo običajno visoko peto, temu pa je lahko dodana tudi platforma (plato podplat), ki naredi čevelj še višji. Moški elegantni čevlji so na voljo v najrazličnejših modelih, lahko imajo vezalke ali ne, krasijo pa jih lahko tudi modni potiski. Največkrat so na voljo v nevpadljivi barvi (na primer črna), da se lepo podajo k vsaki garderobi. Ženski elegantni čevlji so primerni za bolj posebne oziroma svečane priložnosti.

Med obutvijo za prosti čas lahko najdeš različne vrste čevljev, katerim pa je skupno, da so udobni za nošenje med prostočasnimi aktivnostmi. Skate čevlji (večinoma gre za superge) so primerni zlasti za mlade, medtem ko so retro čevlji namenjeni vsem tistim, ki se radi nostalgično spominjajo starih časov (med takšne čevlje spadajo na primer značilne Adidas superge). Ko se odločaš za nakup novih čevljev, ne pozabi upoštevati, za kakšne priložnosti jih nameravaš nositi, poleg tega pa morajo biti tudi udobni.

Pokaži več
12266 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka