Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Znamka

Žensko športno spodnje perilo

(3025 izdelkov)

Kvalitetno in primerno spodnje perilo je posebej pomembno prav med izvajanjem določenih športnih aktivnosti, saj te dodobra pogreje, zaščiti določene dele telesa pred zunanjimi vplivi, hkrati pa koži omogoča dihanje. Se nameravaš aktivno pričeti ukvarjati s športom, pa ne veš točno, kakšno športno perilo izbrati? Priporočamo ti, da pregledaš celotno ponudbo in se nato odločiš za najprimernejše.

Za žensko najpomembnejši del športnega perila je zagotovo športni modrček, saj temeljito oprime prsi, prepreči pretirano gibanje in bolečine v zgornjem delu hrbta. Za ženske z večjim oprsjem so priporočljivi nedrčki z debelejšimi naramnicami, medtem ko si lahko tiste z manjšim oprsjem privoščijo nekoliko tanjše naramnice in nekoliko bolj nenavadne modele. Športni modrčki so namreč izdelani v številnih različnih modelih in barvah, lahko izgledajo kot top, mnoge ženske pa ga poleti nosijo tudi posamezno in brez majice.

Pri določenih športih je izredno pomembno nošenje tudi preostalih kosov spodnjega perila, kot so majice brez rokavov, majica s kratkimi ali dolgimi rokavi in dolge ali kratke spodnjice, saj na tak način v telesu vzdržujemo določeno toploto in se zaščitimo pred močnim mrazom. Posebej pomembno je to pri smučanju in pohodništvo, primerno pa je tudi za tek in kolesarjenje v hladnejših zimskih mesecih.

Pokaži več
3025 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka