Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Znamka

Moške športne majice

(10775 izdelkov)

Si se odločil, da pričneš z bolj aktivnim življenjem, ampak nimaš predstave kakšno športno majico izbrati? Ali pa se s športom že aktivno ukvarjaš in zgolj potrebuješ nekaj dodatnih kosov? Vsak profesionalen športnik in zagreti rekreativec ti bosta potrdila, da je izbira primerne majice še kako pomembna, saj bo z njo tvoje počutje med športnimi aktivnostmi veliko bolj prijetno. Da bo izbira kar se da enostavna ti priporočamo, da si ogledaš celotno ponudbo na tržišču in se tako izogneš prenagljenim nakupom.

Vsaka majica naj bo primerna za določeno zvrst športa, kar je še posebej nujno pri določenih športnih zvrsteh, pri katerih telo izloča več vode (kolesarjenje in tek). Posebna pozornost se namenja namreč prav tekaškim in kolesarskim majicam. Kolesarska majica po navadi vsebuje dodatne žepe in je močno oprijeta, s tem pa je mogoče doseči tudi večjo hitrost. Tekaške majice so izdelane iz posebnih materialov, ki se posebej hitro sušijo, v nasprotju s klasičnimi bombažnimi majicami, ki so sicer zelo udobne za nošenje, a se prepočasi sušijo.

Posebej pomembne so majice, ki se nosijo v hladnejšem obdobju in hkrati ščitijo telo pred podhladitvijo, hkrati pa poskrbijo, da se material ob potenju hitreje posuši. Majice z dolgimi rokavi so primerne za nošenje v hladnejših dneh, oz. v primeru, ko se športna aktivnost izvaja v hladnih dvoranah. Majice s kratkimi rokavi so prav tako primerne za celoletno gibanje v zaprtih prostorih ali za toplejše dneve na prostem.

Pokaži več
10775 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka