Moški dresi

(4962 izdelkov)

Dresi so odlično darilo tako za mlade, kot za starejše, primerni pa so tako za športne aktivnosti, kot tudi za prostočasne dejavnosti. Želiš izraziti svojo zvestobo določenemu klubu ali igralcu? Potem si poglej pestro ponudbo športnih dresov in se odloči za svojega.

Največja raznolikost ponudbe je med dresi za moške, ki še posebej s ponosom nosijo dres svojega najljubšega nogometaša ali košarkarja. Poleg nogometnih in košarkarskih dresov lahko v zanimivem naboru izdelkov najdeš še hokejske ali golfistične in še kaj drugega. Priznane znamke, ki ta oblačila izdelujejo, so Adidas, Nike, Spalding, Yoko in podobni velikani v svetu športnih oblačil.

V ponudbi lahko najdeš klasične kratke majice, majice z logom kluba ali posameznega športnika, v različnih dolžinah (kratki rokavi, dolgi rokavi, brez rokav, dolge hlače, kratke hlače). Določeni modeli vsebujejo zadrgo, določeni kapuco, izbira pa je zgolj na tebi.

Določeni modeli športnih dresov, ki so namenjeni tudi za športne aktivnosti so pogosto izdelani iz hitro sušečega in zračnega materiala, ki zagotavlja udobje in lahkotnost gibanja. Pri izbiri športnega dresa je posebej pomembno, da izberete tistega, ki vam bo ustrezal glede na vaš želen namen. Poleg tega je pomembno tudi, da se odločite za posameznega športnika, ki bo na vašem dresu pustil poseben pečat.

Pokaži več
4962 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka