Urejanje okolice

Se tudi ti v prostem času rad ukvarjaš z vrtnarjenjem, preživljaš čas na domačem vrtu, prisegaš na domačo zelenjavo in rad preizkušaš nove vrtnartske pripomočke? Ali pa se profesionalno ukvarjaš s kmetovanjem in zgolj rad raziskuješ med ponudniki različnih kmetovalskih pripomočkov? Pred nakuom določenega izdelka je zagotovo dobro preveriti tudi ponudbo konkurence, zato je najbolje raziskovati nekje kjer najdeš vso ponudbo na enem mestu. Pri nas si lahko ogledaš najboljšo ponudbo rastlinjakov, toplih gred, pokrival, pripomočkov za zalivanje, cvetlične galanterije, vrtne galanterije, ograj, najdeš pa tudi veliko izbiro zaščit pred insekti in različnimi škodljivci.

Da bodo zelenjava in rastline uspevali tudi v vremensko manj ugodnih razmerah lahko poskrbimo s pomočjo rastlinjakov, toplih gred in pokrival. Jutranja slana, močnejše deževje, sneg ali toča lahko uničijo še tako vzdržljiv pridelek, zato je potrebno rastline dodatno zaščititi pred zunanjimi vplivi. V naši ponudbi si lahko ogledaš največjo ponudbo plastičnih, kovinskih ali lesenih rastlinjakov, toplih gred in različnih dodatnih ali rezervnih delov. Izbiraš lahko tudi med različnimi pokrivali, kot je na primer agrokoprena, ki bo pridelek zaščitila pred manjšimi škodljivci, ptiči, mrčesom in zajedalci. Agrokopreno lahko enostavno razrežemo in pritrdimo s pomočjo klinov za pritrjevanje. Pred zajedalci se je priporočljivo zaščititi tudi s pomočjo različnih tipov zaščit pred insekti in škodljivci.

Da bo pridelek zares dober je potrebno poskrbeti za primero zalivanje. Zalivanja manjših vrtičkov se lahko lotimo na enostaven način z manjšimi plastičnimi zalivalniki in koriti, vodnimi cevmi in škropilnicami, lahko pa se odločimo za škropilni sistem, ki regulira pretok vode in samodejno ob določenih urah zalije vrt. Vrt lahko okrasimo s pomočjo vrtne in cvetlične galanterije. V ponudbi lahko najdeš prav vse za cvetličarje, od najosnovnejših okrasnih loncev in cvetličnih korit, pa vse do stojal za rože, šotnih lončkov, ptičjih hišic, vrtnih ograj in drugih vrtnih dekoracij.

preberi več

Ne spreglej

Nakupovalni nasveti

6 razlogov, zakaj bi morali izbrati glamping

Samo dve možnosti sta – kampiranje obožujete ali pa sovražite. Kampiranje je izkušnja, ki jo mnogi imajo ...

IKEA ima vse za vašo poletno pustolovščino

Za IKEO se je poletje že začelo. Čas, ko se sprostimo in uživamo v neskončnih dneh bosih nog, kopalk ...

Nova, sveža energija s tulipani

Tulipani so najbolj priljubljeno in občudovano spomladansko cvetje po vsem svetu. Šopek tulipanov daje ...

Skladnost energij narave za prostore in ljudi

Čeprav se novodobni človek vztrajno upira naravi in starodavnim resnicam, nezavedno teži k občutjem, ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete

Komentarji

Pred 6 dnevi

Lovilec mrčesa Waldbeck Mosquito Ex 5000,

Lovilec mrčesa Waldbeck Mosquito Ex 5000, 38 W, uničevalec mrčesa, UV luč, 150m2, črne barve (GIK3-MosquitoEx5000B)

Razmerje cena in moč brez konkurence

Na Ceneje.si aktivno skrbimo za varnost uporabnikov in podatkov.

Za prikaz izdelkov in ponudb trgovin počakaj trenutek ...

User: 54.198.158.24 322830088

Za dodatna vprašanja pišite na webmaster@ceneje.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.