Supermarket

DVD snemalniki

Iščeš praktično napravo, ki bi ti omogočala snemanje priljubljenih TV oddaj in filmov? Kupuješ praktično darilo za prijatelja ali prijateljico, ki zaradi pomanjkanja časa pogosto zamudi svoje najljubše televizijske vsebine? DVD snemalniki so izredno praktične naprave, ki omogočajo snemanje različnih filmov in oddaj, ki si jih lahko nato ogledamo ob poljubnem času. Zraven je potrebno kupiti le še prazne DVD-je, ki pa predstavljajo veliko manjši strošek, kot če bi želene vsebine kupili v trgovini ali preko spleta. Da bo odločitev med različnimi DVD snemalniki lažja, prej preveri pestro ponudbo različnih naprav in si poenostavi odločitev.

DVD snemalniki so na voljo v treh različnih modelih. Prvi omogočajo kopiranje DVD-jev in televizijskih signalov, HD DVD snemalniki pa zajemajo tudi novejše HD televizijske signale in vsebine, posnete na blu-ray diskih. Tretja različica so DVD snemalniki, opremljeni s trdim diskom, podobnim tistim, ki jih najdemo v osebnem računalniku. Snemalniki z vgrajenim trdim diskom omogočajo, da vsebine najprej posnameš na trdi disk in šele nato na DVD. V primeru, da se odločiš za to vrsto snemalnika, se pred nakupom pozanimaj o velikosti diska (v GB), saj je od tega odvisna količina podatkov, ki jih lahko shraniš na napravo.

Pred izbiro preveri kompatibilnost DVD snemalnika z drugimi formati, kot sta MP3 in DivX. Če naprava podpira različne formate, to pomeni, da bo domači hišni kino potreboval manj komponent, saj lahko na eni sami napravi gledaš filme, poslušaš glasbo ali si ogleduješ digitalne projekcije.

Ne pozabi preveriti tudi, na kakšne medije izbrani predvajalnik zapisuje podatke (DVD-R, DVD-RW, DVD-R DL, DVD+R, DVD+RW, DVD+R DL, DVD-RAM). Podatke, ki so posneti na DVD+RW/-RW lahko uporabnik večkrat zbriše in jih nato ponovno posname, medtem ko lahko na DVD+R/-R podatke posname le enkrat.

preberi več

Ne spreglej

Nakupovalni nasveti

Kupiš, le če lahko izdelek enostavno vrneš!

Zdaj boš nakupoval še bolj brezskrbno. ...

Dostava v roku nekaj ur - dodana vrednost spletnega nakupovanja

Pred leti je bil koncept Same Day dostave, ko kupec opravi spletni nakup in prejme izbrane izdelke že ...

Izbira popolnega darila - misija nemogoče - nič več!

Praznično obložena miza, decembrske zabave, druženja s prijatelji in sorodniki … Vse to je nepogrešljiv ...

S svojim televizorjem se lahko tudi pogovarjate!

Kaj, če bi lahko televizor upravljali kar z glasom? Predstavljajte si, kako preprosto postane vse: še ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2022 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka