Pisarniški aparati

Te zanima, kako lahko kar doma zvežeš seminarsko nalogo ali kakšne druge dokumente? Potrebuješ dober rezalnik oziroma giljotino, ki omogoča hitro in enostavno rezanje papirja? Morda pa se ti zdi tiskanje nalepk na navaden tiskalnik prezamudno, zato iščeš alternativo. Že pred nakupom si oglej raznoliko ponudbo pisarniških aparatov, poišči med njimi tisto, kar potrebuješ, in tako poskrbi za dobro odločitev.

V tej kategoriji so na voljo aparati za špiralno ali toplotno vezavo, fotokopirni stroji, kalkulatorji, plastifikatorji, različni rezalniki in giljotine, pa tudi tiskalniki nalepk, uničevalci dokumentov in POS oprema, brez katere ne more poslovati nobena trgovina. Gre namreč za čitalce črtnih kod, prikazovalnike podatkov o artiklu in ceni, termične tiskalnike za tiskanje računov, detektorje bankovcev in še mnoge druge izdelke.

Za nemoteno poslovanje lahko poskrbiš tudi drugimi pisarniškimi aparati, med katerimi je fotokopirni stroj skorajda obvezna oprema. Izbiraš lahko med multifunkcijskimi napravami, s katerimi lahko tiskaš, skeniraš in na njih fotokopiraš, ter med samostojnimi fotokopirnimi stroji, ki imajo sicer manj možnosti uporabe, a zato svoje delo opravijo bolj kvalitetno. Z njimi lahko na primer fotokopiraš tudi barvno in obojestransko ali pa na večjih formatih, kar pri multifunkcijskih napravah navadno ni možno.

Brez dobrega kalkulatorja ne gre nikjer, potrebuješ ga tako za delo kot v šoli, prav pa pride tudi doma. Ogledaš si lahko različne modele, med katerimi so tako namizni, ki so namenjeni predvsem za računovodstvo in omogočajo tudi tiskanje izračunov, kot žepni kalkulatorji, ki imajo lahko več ali manj funkcij, od tega pa je odvisna tako cena kot tudi možnost uporabe.

Ne le za pisarno, ampak tudi za domačo rabo so različni rezalniki in giljotine zelo uporabni, saj lahko z njihovo pomočjo lažje in hitreje izdelaš voščilnice, pa tudi vse druge izdelke iz papirja. Omogočajo ti ne le natančnost, ampak tudi različne vrste rezov, od najbolj običajnega ravnega do bolj posebnih, valovitih ali nazobčanih.

preberi več

Ne spreglej

CANON iR Advance C5035i

v Kartuse-tonerji.com

od 1.850,00 €

fotokopirni stroj Canon iR Advance C3525i

v Kartuse-tonerji.com

od 2.150,00 €

RAPESCO ročna blagajna 90x250x180 črna

v Papirnica Biro Casa

od 23,86 €

Nakupovalni nasveti

Kako izbrati pravi fotokopirni stroj?

Nakup fotokopirnega stroja za domačo ali poslovno rabo predstavlja precejšen finančni zalogaj in glede ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete

Komentarji

Pred 4 leti

CANON mf naprava IR1730I (4745B007AA)

CANON mf naprava IR1730I (4745B007AA)

Zelo dobra naprava. V naši pisarni je že kar nekaj časa in se odlično obnese, tudi zato ker omogoča veliko funkcij. Največ ga seveda uporabljamo za fotokopiranje in tiskanje, je pa super tudi za skeniranje in ostalo. Tudi hitrost tiskanja je kar solidna.

Na Ceneje.si aktivno skrbimo za varnost uporabnikov in podatkov.

Za prikaz izdelkov in ponudb trgovin počakaj trenutek ...

User: 54.198.77.35 1727602962

Za dodatna vprašanja pišite na webmaster@ceneje.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.