Obrazci in dokumenti

Nočeš več izgubljati časa z iskanjem različnih oblik obrazcev in predpisov? Da birokratske zadeve ne bodo več takšen strah in trepet, si pred nakupom ustreznega papirja v kategoriji Obrazci in dokumenti oglej različne pravne dokumente s področij dela in zaposlovanja, družine in dedovanja, gospodarstva, izvršb, ločitvenih postopkov, nepremičnin, pogodb, stečajev in prisilnih poravnav, varstva osebnih podatkov, dopisov itd.

Med največkrat izbranimi dokumenti so prijave potreb po delavcih, obvestila o (ne)izbranem kandidatu, pogodbe o volonterskem opravljanju pripravništva, tožbe in odpovedi delovnega razmerja. Preveri tudi različna potrdila o izrabi letnega dopusta, sklepe o določitvi poskusnega dela, sklepe o podaljšanju pripravništev in drugo.

Ogledaš si lahko tudi številne splošne modele dopisov, kot so pritožbe oglaševalskemu sodišču, ugovori, zahteve po uveljavitvi odškodnin, zahtevki za uveljavitev garancijskih prispevkov, odstopi pogodb in drugo, na voljo pa so tudi pravni dokumenti, kot sta oporoka in odpoved dediščini, s katerima enostavno in hitro urediš vprašanje dedovanja in družine.

Oglej si sklepe o izbiri metod vrednotenja zalog proizvodnje, o izbiri računovodskih usmeritev, predloge za začetek prisilnih obravnav, pravilnike o varovanju poslovnih skrivnosti, različne dobavnice in druge dokumente, ki se pogosto uporabljajo na področju gospodarstva.

Kako dolžnike pripraviti do plačila neporavnanih obveznosti oziroma pojasniti, zakaj ne moreš izplačati dolga? Pred sprožitvijo postopka preveri različne modele izvršb, kot so opomin pred tožbo, umik pred tožbo, umik izvršbe, poizvedbe o lastništvu in predlogi upnikov za javne dražbe.

Ločitev je naporen čas za vse vpletene, a jo je potrebno urediti tudi s pravnega vidika. Preglej ponudbo dokumentov o sporazumni razvezi zakonske zveze, primerjaj tožbe za razvezo, predloge za izdajo sklepa o preživnini in dodelitvi otroka in druge pravne akte, ki so ti lahko v pomoč.

Na voljo so tudi dokumenti, ki jih potrebuješ za gradnjo ali potrditev namena delovanja določene nepremičnine ali posesti. Priskrbi si zahteve za izdajo, podaljšanje ali spremembe gradbenih dovoljenj, oglej si prijave gradbeni inšpekciji, darilne in najemne pogodbe ter tožbene dokumente.

Med pogodbami najdeš dokumente, kot so pogodbe o (ne)premičninah, (kupo)prodajne pogodbe, najemne pogodbe za stanovanje, posojilne pogodbe, zadolžnice, pogodbe o delu, darilne pogodbe, avtorske pogodbe in drugo.

Prijava stečaja in prisilne poravnave so stresni dogodki, zato ne naredi napake z izbiro napačnega dokumenta. Poišči predloge za osebni stečaj, prijave prednostnih terjatev, poročila o stanju premoženja, prijave izločitvenih pravic in podobno. Svoje podatke in podatke podjetja zavaruj s pogodbo o varstvu osebnih podatkov ter preveri pravilnik o zavarovanju osebnih podatkov ter katalog zbirke osebnih podatkov in se izogni nevšečnostim.

preberi več

Nakupovalni nasveti

Dostava v roku nekaj ur - dodana vrednost spletnega nakupovanja

Pred leti je bil koncept Same Day dostave, ko kupec opravi spletni nakup in prejme izbrane izdelke že ...

Izbira popolnega darila - misija nemogoče - nič več!

Praznično obložena miza, decembrske zabave, druženja s prijatelji in sorodniki … Vse to je nepogrešljiv ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete
475 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Popust (najnižji naprej)
  • Popust (najvišji naprej)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka