KLARSTEIN sušilnik Fruit Jerky Pro 10, 1000W

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Zmogljiv sušilnik z ogrevalno postajo, ki deluje z močjo 1000 W, za sušenje sadja, zelenjave ali mesa, za osvežitev peciva ali izdelavo priboljškov z... Preberi cel opis
Vse ponudbe

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 16:15.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Klarstein ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 16:01.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Electronic star ponudbi
Proizvajalec
Barva
Moč (W)
1000
Število pladnjev
10
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0084A23C
Prijavi napako
Zmogljiv sušilnik z ogrevalno postajo, ki deluje z močjo 1000 W, za sušenje sadja, zelenjave ali mesa, za osvežitev peciva ali izdelavo priboljškov za domače živali.

Velika sušilna površina meri 1,5 m² in je razporejena s 5 rešetkami z redko razporejenimi luknjicami ter 5 rešetkami z gosto razporejenimi luknjicami. Sušilna komora je izdelana iz stabilne konstrukcije iz nerjavečega jekla, ki se tesno zapira, iz nerjavečega jekla pa so prav tako izdelane sušilne rešetke.

Nastavljiva temperatura in čas sušenja omogočata perfektne rezultate sušenja, snemljiv ventilator, ki deluje zelo tiho, pa bo zagotovil pravilno razporeditev toplote med sušenjem.

Sušilnik Fruit Jerky Pro 10 podjetja Klarstein vam bo pripravil suho sadje ali zelenjavo za okusno malico ali kot naravno konzervirane sestavine za vsakodnevno prehranjevanje. Jabolka, bananini kolobarčki, sušeni paradižniki ali pikantno goveje meso, lahko si zaželite vse kar vam srce in okus poželi.

Naprava Fruit Jerky Pro 10 z močjo 1000 W pobira vodo iz živil in podaljšuje njihovo trajnost, kar predstavlja eno izmed najbolj naravnih metod konzervacije na svetu. S tovrstnim postopkom ohranimo vitamine, minerale in ostale pomembne snovi v živilih. Sušilnik Klarstain omogoča nastavljivo temperaturo v postopnih korakih do 68 °C, s čimer zagotovite primerno temperaturo za sušenje najrazličnejših sestavin - npr. sadja, zelenjave, mesa ali rib. S pomočjo časovnika lahko nastavite faze dehidracije na minuto natančno, in sicer do 15 ur. V pomoč vam bodo tudi navodila za uporabo s praktičnimi nasveti za pripravo in sušenje kulinaričnih specialitet.

Na 10-ih nadstropjih po 1440 cm² oz. v skupni izmeri sušilne površine 1,5 m² sušilnik nudi dovolj prostora tudi za veliko količino živil, ki jih želite posušiti - npr. za pripravo večje količine sadja, kot so jagodičevje, jabolka ali češnje, ali za pripravo več prigrizkov na enkrat. Vse rešetke za sušenje so izdelane iz nerjavečega jekla. Pet rešetk ima redkeje razporejene luknjice z velikostjo 2,2 x 2,2 cm, ki so primerne zlasti za večje kose živil, medtem ko je drugih pet rešetk z gosto razporejenimi, 0,7 x 0,7 velikimi luknjicami idealnih za drobnejše sestavine. Za razliko od mnogih drugih sušilnikov ima naprava Fruit Jerky Pro 10 robustnih pladnjev, v celoti je narejen iz nerjavečega jekla, vključno s sprednjo ploščo. Le-ta zagotavlja, da se sušilne rešetke ne bi prevrnile ali se medsebojno dotikale. Poleg tega sušilna komora vzdržuje temperaturo v notranjosti, medtem ko topel zrak enakomerno kroži med nadstropji, ter odvaja vodo iz sestavin. Ventilator z izjemno tihim delovanjem piha zrak enakomerno z zadnje strani med posameznimi rešetkami.

Poleg sušenja prigrizkov in ostalih sestavin, lahko sušilnik uporabite tudi za osvežitev živil. Star kruh ali žemlje bodo v zelo kratkem času spet sveži in hrustljavi, v čips od včeraj pa boste zopet ugriznili z užitkom. Prav tako je sušilnik izjemno uporaben tudi za vzhajanje testa. Naprava Fruit Jerky Pro 10 ni samo kuhinjski pripomoček za ljudi: razveselite svoje pse in mačke s posušenimi koščki mesa - zdravo in cenovno ugodno.

Za potrebe čiščenja lahko posamezne elemente sušilnika snamete. Zadaj nameščena grelna postaja je snemljiva, zato boste imeli dober dostop do notranjega sušilnega prostora. Preprosti za čiščenje so tudi jeklene rešetke, ki jih lahko po čiščenju shranite v sušilnik do naslednje uporabe, kjer bodo zaščitene pred prahom in umazanije. Šest gumijastih nogic zagotavlja napravi Klarstein Fruit Jerky Pro 10 varno in stabilno namestitev.
KLARSTEIN sušilnik Fruit Jerky Pro 10, 1000W
KLARSTEIN sušilnik Fruit Jerky Pro 10, 1000W
394,90 €
v Klarstein

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka