SONY objektiv SAL-18250, 18-250mm

SONY objektiv SAL-18250, 18-250mm

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Kompakten in lahek objektiv s skoraj 14-kratnim optičnim zoomom. Krožna zaslonka za privlačne učinke zameglitve. Visokozmogljivi asferični elementi objektiva in steklo ED... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

NA ZALOGI ALI DO 7 DNI / PREVERITE

Cena je bila osvežena danes ob 01:37.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o OD A-Ž ponudbi
Ponudba trgovine OD A-Ž za izdelek SONY objektiv SAL-18250, 18-250mm. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Goriščna razdalja (v mm) Ta podatek Vam pove vrednost goriščne razdalje objektiva. Goriščna razdalja je po definiciji določena kot razdalja med optičnim centrom objektiva in ostro projekcijo neskončno oddaljenega objekta.
27-375 mm
Najmanjša razdalja ostrenja (v cm) Ta podatek nam preprosto povedano pove pri kateri najmanjši oddaljenosti od predmeta slikanja, bo slika le tega še jasna oz. izostrena.
45 cm
Premer (v mm)
62 mm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX000AD896
Prijavi napako
Kompakten in lahek objektiv s skoraj 14-kratnim optičnim zoomom. Krožna zaslonka za privlačne učinke zameglitve. Visokozmogljivi asferični elementi objektiva in steklo ED. Notranje ostrenje za spretno uporabo in odzivnost. Razpon goriščne razdalje enakovreden 35 mm: 27–375 mm.

DT 18–250 mm F3,5–6,3 z zoomom - SAL18250 zagotavlja velik doseg, kar je uporabo pri fotografiranju oddaljenih predmetov pri športu ali v divjini – 18 mm široki kot pa je primeren za pokrajinske posnetke.
Tekoča zameglitev - Ta objektiv ima namesto standardne mnogokotne zaslonke krožno zaslonko s 7 ploščicami, ki zagotavlja naravnejše in bolj uravnotežene učinke zameglitve ozadja.
Prefinjena optična zmogljivost - Asferični elementi objektiva odpravljajo motnje, stekleni elementi z izjemno nizko razpršitvijo (ED) pa zagotavljajo vrhunski kontrast, ločljivost in pristnost barv.
Hitro samodejno ostrenje - Notranji mehanizem za ostrenje v zadnjem delu odpravlja gibanje ohišja objektiva, kar omogoča kompaktnejšo zasnovo, odzivnejše samodejno ostrenje in krajšo najmanjšo razdaljo ostrenja.
Poslovite se od zamegljenih posnetkov - Objektiv uporabljajte s fotoaparatom Sony z vgrajenim stabilizatorjem slike SteadyShot™ ter iz roke snemajte tekoče in nezamegljene posnetke.
SONY objektiv SAL-18250, 18-250mm
SONY objektiv SAL-18250, 18-250mm
693,49 €
v OD A-Ž

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka