SONY objektiv SEL18135.SYX

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
ZNAČILNOSTI Lahka in kompaktna zasnova Ta kompakten (serija E, format APS-C) in lahek (325 gramov (11,5 oz.)) objektiv odlikuje optična zasnova, ki je optimizirana za kra... Preberi cel opis
695,99 €
1-10 dni
Cena z dostavo
698,98 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:14.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek SONY objektiv SEL18135.SYX. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00C48FC9
Prijavi napako
ZNAČILNOSTI Lahka in kompaktna zasnova Ta kompakten (serija E, format APS-C) in lahek (325 gramov (11,5 oz.)) objektiv odlikuje optična zasnova, ki je optimizirana za kratke goriščne razdalje. Objektiv je zaradi majhen in ga lahko upravljate ločeno, poleg tega pa znatno zmanjšuje skupno velikost sistema, težo in prenosnost. Objektiv z zoomom z visoko povečavo APS-C (7,5-krat) Zmogljiv zoom zagotavlja vsestranski 27- do 202,5-milimetrski razpon (enakovreden formatu 35 mm, 7,5-kratni optični zoom), zato lahko fotografirate različne objekte v različnih okoliščinah: pokrajina, narava, portreti in splošne vsakdanje fotografije. Optična zasnova doseže visoko ločljivost Nova optična zasnova, ki vključuje en asferični element, zagotavlja dosledno visoko ločljivost od sredine slike vse do robov slike, dva elementa iz ED-stekla (izjemno nizka razpršitev) pa učinkovito preprečujeta barvno odstopanje. Vgrajen optični stabilizator slike Pri fotografiranju iz roke, zlasti pri fotografiranju nočnih prizorov ali v temačnih prostorih, pa vgrajen optični stabilizator slike omogoča preprosto fotografiranje nezamegljenih posnetkov pri fotografiranju iz roke. Posnetki od blizu z zameglitvijo ozadja Izjemna najmanjša razdalja ostrenja, ki je le 0,45 m (1,45 čevlja) (največ 0,29-kratna povečava), omogoča preprosto ustvarjanje posnetkov od blizu, ki izkoristijo čudovito zameglitev ozadja objektiva. Čudoviti učinki zameglitve Kakovost zameglitev ozadja je izboljšana z zasnovo krožne zaslonke. Hitro, natančno in tiho ostrenje Napredna tehnologija linearnega motorja tiho poganja skupino ostrenja z izjemno hitrostjo in natančnostjo ter izkoristi vse zmogljivosti učinkovitega samodejnega ostrenja, ki jo zagotavlja serija ?6000. Natančno ostrenje je mogoče preprosto doseči za fotografije in videoposnetke, tudi s premikajočimi se predmeti.
SONY objektiv SEL18135.SYX
SONY objektiv SEL18135.SYX
695,99 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka