ZEINPHARMA prehransko dopolnilo Damiana, 100 kapsul

ZEINPHARMA prehransko dopolnilo Damiana, 100 kapsul

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Damiana je grmičasta rastlina iz južne Amerike, kjer je cenjena že od kulture Majev.

Damiana kapsule iz skupine ZeinPharmi vsebujejo izvleček listov v razmerju 5:1...
Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Cena je bila osvežena danes ob 14:09.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o FutuNatura ponudbi
Ponudba trgovine FutuNatura za izdelek ZEINPHARMA prehransko dopolnilo Damiana, 100 kapsul. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00527A19
Prijavi napako
Damiana je grmičasta rastlina iz južne Amerike, kjer je cenjena že od kulture Majev.

Damiana kapsule iz skupine ZeinPharmi vsebujejo izvleček listov v razmerju 5:1, kar pomeni, da je izvleček 5-krat bolj koncentriran kot listi v prahu. En gram izvlečka Damiana listov ustreza 5 gramov posušenih Damiana listov.

Najboljša kakovost za vas
Uporabljeni listi izvirajo iz domovine grma Damiana, iz Mehike. Listi se obirajo med časom cvetenja, tako je zagotovljena najvišja koncentracija sestavin. Damiana kapsule je naravni izdelek brez pomožnih snovi. Vsaka vegetarijanska kapsula vsebuje 450 miligramov čistega izvlečka Damiana. Kakovost lahko prepoznate po bogati zeleno-rjavi barvi izvlečka v kapsuli. Zaradi visokega standarda kakovosti pri skupini ZeinPharmi lahko izključimo obremenjenost zaradi težkih kovin ali mikroorganizmov. Da vam lahko zagotovimo najboljšo kakovost, se redno izvajajo testiranja s strani zunanjih in akreditiranih inštitutov.

Kaj je Damiana?
Damiana ima botanično ime Turnera diffusa in spada med slezenovce. Botanik Carl Ludwig von Wildenow je leta 1820 prvič opisal grm Damiana. Damiana ima rumene cvetove in zraste en do dva metra visoko. Puhasto porasli deli rastline so zeleni. Listi so lahko različnih oblik in so dolgi en do dva centimetra. Sadež je okroglo-ovalen in ima očarljiv sladek vonj, okus pa je podoben figi. Vendar so listi tisti, ki vsebujejo sekundarne rastlinske snovi in eterična olja.

100 % primerno za vegetarijance in vegane
Damiana-kapsule iz skupine ZeinPharmi so 100 % veganske. Ovojnica kapsule je sestavljena iz rastlinske celuloze. Zavestno ne vsebujejo živalske želatine. Vsebina kapsul vsebuje čisti izvleček Damiana listov. Tako je celotna kapsula brez živalskih sestavin.

Pazljiva oblika pridelave
V domovini liste rastline Damiana Pflanze predelajo predvsem v čaje, vendar se na tak način zaradi vroče vode uničijo vse sekundarne rastlinske snovi. Zaradi kapsule lahko izkoristimo celoten potencial listov. Damiana kapsule nudijo 1350 mg izvlečka listov, v dnevnem odmerku treh kapsul. petkratna koncentracija nudi tako 6750 mg Damiana-listov v prahu.
ZEINPHARMA prehransko dopolnilo Damiana, 100 kapsul
ZEINPHARMA prehransko dopolnilo Damiana, 100 kapsul
20,99 €
v FutuNatura

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka