ZEINPHARMA prehransko dopolnilo Graviola, 90 kapsul

ZEINPHARMA prehransko dopolnilo Graviola, 90 kapsul

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Graviola vam verjetno še ni najbolj poznan; sadež drevesa graviola je podoben bodičastemu mangu, v listih in sadežih se skriva velik potencial. Bogata je s acetogenini. J... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Cena je bila osvežena danes ob 16:13.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o FutuNatura ponudbi
Ponudba trgovine FutuNatura za izdelek ZEINPHARMA prehransko dopolnilo Graviola, 90 kapsul. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00527A16
Prijavi napako
Graviola vam verjetno še ni najbolj poznan; sadež drevesa graviola je podoben bodičastemu mangu, v listih in sadežih se skriva velik potencial. Bogata je s acetogenini. Jerry McLaughlin, znanstvenik na ameriški univerzi Purdue, se je natančno ukvarjal s acetogenini in je na tak način odkrival vedno večji potencial tega posebnega sadeža iz Amazonke.

Najvišja kakovost iz čistega prahu
Prah v Graviola kapsulah je pridobljen iz celih listov drevesa graviola. Tako so kapsule polne dragocenih aktivnih sestavin te posebne rastline, med drugim vsebujejo ogromno količino acetogeninov. Ker so fino mleti, lahko telo prah optimalno absorbira. Učinek listov graviole je odvisen od njenih sestavin, vendar še ni raziskano, katera sestava je idealna, zato vam Graviola kapsule nudijo kar naravno sestavo. Tako je spekter rastlinskih sestavin ena proti ena prenesen v kapsule; pri izvlečkih pa je to razmerje spremenjeno. Učinkovanje izvlečkov še ni dovolj raziskano. Bodite pozorni, da izbirate Graviola izdelke, ki ne vsebujejo semen ali korenin rastline, saj ti vsebujejo alkaloide, ki jih naj ne bi uživali v večjih količinah. Graviola kapsule iz skupine ZeinPharma® so preizkušene v neodvisnih nemških laboratorijih. Uporabljene sestavine so najvišje kakovosti in so testirane na težke kovine in mikroorganizme, tako da vam lahko zagotavljamo čistost izdelka. Graviola kapsule ne vsebujejo genetsko spremenjenih organizmov in alergenov, so vegetarijanske, saj so celulozne kapsule napolnjene samo z listi v prahu. Izkoristite to najvišjo kakovost.

Enkratna rastlina Amazonke
Graviola listi uporabljeni v Graviola kapsulah iz skupine ZeinPharma® izvirajo iz Peruja. V Peruju, Braziliji, na Jamajki, v Mehiki, Panami in na Haitiju uporabljajo liste graviole že stoletja. Prebivalci Amazonke uporabljajo sadeže in liste drevesa; liste drevesa celo čez celo leto, saj je drevo zimzeleno.
ZEINPHARMA prehransko dopolnilo Graviola, 90 kapsul
ZEINPHARMA prehransko dopolnilo Graviola, 90 kapsul
28,99 €
v FutuNatura

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka