MIELE vrečke za prah HyClean 3D Efficiency F/J/M

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Miele HyClean 3D Efficiency F/J/M so vrečke za prah nove generacije, ki ponujajo najvišjo stopnjo učinkovitosti. Rezultati sesanja se z njeno uporabo ne zmanjšajo niti pr... Preberi cel opis
14,90 €
2-5 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
18,89 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 12:03.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o aliansa.si ponudbi
Ponudba trgovine aliansa.si za izdelek MIELE vrečke za prah HyClean 3D Efficiency F/J/M. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Število v pakiranju
4
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX004DF349
Prijavi napako
Miele HyClean 3D Efficiency F/J/M so vrečke za prah nove generacije, ki ponujajo najvišjo stopnjo učinkovitosti. Rezultati sesanja se z njeno uporabo ne zmanjšajo niti pri delovanju z nižjo stopnjo moči. Zahvaljujoč posebni 3D tehnologiji vrečke zaznamuje kar do 20% daljša življenjska doba od običajnih vrečk. Že ob najmanjšem dotoku zračnega toka v vrečko, se le-ta raztegne v tretjo dimenzijo, sestavljena pa je iz kar 9 plasti. Pohvalijo se s SoftStructure površino, ki skupaj s filtri zagotavlja optimalno zmogljivost filtracije, saj filtrira do kar 99,9% prahu.

Zaradi posebnega pokrova, ki se ob menjavi vrečke zapre, je proces menjave preprost ter čist. Uporaba vrečke je primerna za sesalnike serij S4, S6, Compact C2.
MIELE vrečke za prah HyClean 3D Efficiency F/J/M
MIELE vrečke za prah HyClean 3D Efficiency F/J/M
14,90 €
v aliansa.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka