Peč na odpadno olje 30-52KW

Peč na odpadno olje 30-52KW

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Večoljni grelnik zraka je namenjen ogrevanju industrijskih prostorov, ki niso pokriti s sistemom centralnega ogrevanja. Univerzalni grelec se lahko segreva z različnim... Preberi cel opis

3.190,00 €
0-35 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Ni na zalogi.

Cena je bila osvežena danes ob 14:07.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Lincos.si ponudbi
Ponudba trgovine Lincos.si za izdelek Peč na odpadno olje 30-52KW. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02C8C941
Prijavi napako

Večoljni grelnik zraka je namenjen ogrevanju industrijskih prostorov, ki niso pokriti s sistemom centralnega ogrevanja. Univerzalni grelec se lahko segreva z različnimi vrstami olja. Rastlinska, živalska in mineralna olja, kot so olje ogrščice, sojino olje, motorno olje, univerzalno olje in olje za cvrtje. Ker stroški energije trenutno vztrajno rastejo, je nakup univerzalne peči na olje zelo ekonomičen. Stroške za kurjavo in odvoz lahko zmanjšamo s pomočjo peči.

Peč je opremljena z gorilnikom in rezervoarjem za olje. Namestitev je preprosta, poleg tega pa je enota pripravljene za takojšnjo uporabo.

Peč na odpadno olje 30-52KW
Peč na odpadno olje 30-52KW
3.190,00 €
v Lincos.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka