On Running Cloudultra

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Izraz "ultra" je v slovarju opredeljen kot "premikanje meja". Švicarji so Cloudultro zasnovali prav za to. Največje blaženje na ultra razdaljah. Kombinacija tehnologije C... Preberi cel opis
189,95 € -15 %
161,50 €
Velikost
-15 %189,95 €
brezplačna dostava
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 01:52.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Top4Running ponudbi
Ponudba trgovine Top4Running za izdelek On Running Cloudultra. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Velikost
Vrsta teka
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02866304
Prijavi napako
Izraz "ultra" je v slovarju opredeljen kot "premikanje meja". Švicarji so Cloudultro zasnovali prav za to. Največje blaženje na ultra razdaljah. Kombinacija tehnologije CloudTec® in zatesnjenegapodplata vam omogoča, da se po skalnatih ali gramoznih cestah gibljete povsem udobno. Zaradi nove tehnologije FlipRelease je na dolgih razdaljah ublaženo mehurjenje stopala. Pospešite se.Natanko za to so zasnovani športni copati Cloudultra Swiss. Največje blaženje na ultra razdaljah. tehnologija CloudTec® in zaprt podplat vam omogočata, da se po kamnitih ali gramoznih potehpremikate v popolnem udobju. Z novo tehnologijo FlipRelease™ so na dolgih razdaljah blaženi mehurji na stopalih. Pospešite se. Pojdite ultra!Zgornji delTrpežen in zračen zgornji del iz perforirane mrežice. Ojačan z lahkim TPU. Udobna, prožna konstrukcija nogavice in natančno prileganje.SpeedboardSpeedboard® po vzoru modela Cloudventure. Širši na sredini za optimalno podporoPodplatMissiongrip™. Pena Super Helion™. Med seboj povezani oblaki. Dve plasti materiala CloudTec®.
On Running Cloudultra
On Running Cloudultra
161,50 €
v Top4Running

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka