On Running Cloudventure Waterproof 3299249 BLACK

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
On Running Cloudventure Waterproof 3299249 BLACKIzdelovalec:On Running Vzorec:Cloudventure WaterproofŠtevilka Dela:3299249 BLACKSezona:Jesen / Zima 21Zunanji material:rip... Preberi cel opis
179,95 € -35 %
116,90 €
Velikost
-35 %179,95 €
z dostavo 120,85 €
Cena z dostavo
120,85 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 14:27.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Top4Running ponudbi
Ponudba trgovine Top4Running za izdelek On Running Cloudventure Waterproof 3299249 BLACK. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Material
Velikost
Vrsta teka
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01CD2C76
Prijavi napako
On Running Cloudventure Waterproof 3299249 BLACKIzdelovalec:On Running Vzorec:Cloudventure WaterproofŠtevilka Dela:3299249 BLACKSezona:Jesen / Zima 21Zunanji material:ripstop tekstilni material + platno + TPUNotranji material:tekstilni materialiVstavi:tekstilni material + EVA penaPremer morskega lista:Misionongrip™ KavčukPodplat je osrednji del:Sistem CloudTec® (Breztežnostna pena) + plošča speedtec™Imenovanje:na prostem / tek po steziBarva:črna:Nepremočljivi čevlji z napredno membrano, ki lahko vzdrži do 10.000 mm vodnega stebra. Po standardu EN343 je to najvišja možna raven. Membrana ni kemična prevleka, zato ne zbledi s časomodsevni elementi za vidljivost po temizunanja plast je izdelana iz visokotehnoloških mrežnih očes, ki so stabilne, trajne in vzdržljive za dihanjelahka, brezšivna konstrukcijaudobna obloga zagotavlja tesno prileganjenotranji protibakterijski vstavekrazširjeni palec in peta iz gume za dodatno zaščitoposebni štrleči deli podplata, ki se nahajajo pravokotno na tla, zagotavljajo odličen oprijem za tek in tek, na ohlapni, trdi in spolzki površinišvicarska tehnologijaTehnologije:Nepremočljiva oblačila in lastnosti čevljev, zaradi katerih voda ne prodre v tkanino niti pod pritiskom vodnega curka. Ob istem času material zadrži dih, tako da lahko koža diha.CloudTec® je sistem, narejen iz inovativne breztežnostne pene. Gibki elementi, ki omogočajo blazine v navpičnih in vodoravnih ravninah. Ko pridejo v stik s cestno površino, se kopičijo energijo, ki se vdati med razčlenitev, medtem ko zagotavlja izjemno dinamiko in gladkost gibanja.Tablica speedboard™ je integrirana z midsole, podpira tekača v gladkem prehodu od pete do prstov na nogi. Enakomerno porazdeli pritisk, premišljeno razporedi "oblake".Morski list Misijonongrip™, povezan s sistemom CloudTec, zagotavlja odličen oprijem na vseh pobočjih terena in na vseh površinah.
On Running Cloudventure Waterproof 3299249 BLACK
On Running Cloudventure Waterproof 3299249 BLACK
116,90 €
v Top4Running

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka