SONY objektiv SEL35F28Z

SONY objektiv SEL35F28Z

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Lastnosti:
Izjemna ločljivost in kontrast - Trije obojestranski asferični elementi nadzirajo odstopanje, plast Carl Zeiss T* pa zmanjša odsev in bleščanje.
Vsestran...
Preberi cel opis
962,99 € -55 %
433,34 €
1-3 dni
-55 %962,99 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi v Big Bangu Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena 9. 05. 2024 ob 10:43.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek SONY objektiv SEL35F28Z. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Najmanjša razdalja ostrenja (v cm) Ta podatek nam preprosto povedano pove pri kateri najmanjši oddaljenosti od predmeta slikanja, bo slika le tega še jasna oz. izostrena.
35 cm
Premer (v mm)
49 mm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX003F9CE9
Prijavi napako
Lastnosti:
Izjemna ločljivost in kontrast - Trije obojestranski asferični elementi nadzirajo odstopanje, plast Carl Zeiss T* pa zmanjša odsev in bleščanje.
Vsestranska 35 mm goriščna razdalja - Fiksna goriščna razdalja se med ostrenjem ne spreminja; zaradi nje je objektiv lahek in prenosen.
Svetla zaslonka F2.8 - Hiter objektiv združuje kompaktno zasnovo in veliko krožno zaslonko, ki ustvarja eleganten ""bokeh"".
Na prah in vlago odporna zasnova - Na prah in vlago odporna tesnila omogočajo dolgotrajno fotografiranje v zahtevnih razmerah.
Priloženo senčilo objektiva za zmanjšanje odseva - Senčilo objektiva ALC-SH129 v obliki pokrova je združljivo s 40,5 mm filtri, zato je popolno za kompaktno ohišje objektiva.

Združljivo z blagovno znamko Sony
Maksimalna zaslonka 2,8
Minimalna zaslonka 2,8
Najbližja razdalja izostritve 0,35m
Stabilizator slike da
Tip objektiva ostalo
Premer filtra 49mm MM
SONY objektiv SEL35F28Z
SONY objektiv SEL35F28Z
433,34 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka