PVC kljunasto merilo 150mm

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
PVC kljunasto merilo 150mmČeljust z merilno dolžino 150 mm je opremljena z lahko berljivio lestvico.Vaša pomoč za fino rezanje.To merilo je zelo enostavna za uporabo in j... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
14,99 €
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 10:10.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o HALOorodje.si ponudbi
Ponudba trgovine HALOorodje.si za izdelek PVC kljunasto merilo 150mm. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01ED81B9
Prijavi napako
PVC kljunasto merilo 150mmČeljust z merilno dolžino 150 mm je opremljena z lahko berljivio lestvico.Vaša pomoč za fino rezanje.To merilo je zelo enostavna za uporabo in je primerna tako za zunanjo kot notranjo dekoracijo osvetlitve, meritve korakov in globine.Merilno območje je 0 – 150 mm in se lahko odčita v mm in palcih.Primerno za zunanjo in notranjo osvetlitev dekoracije, meritve korakov in globine – mm in palec Največje merilno območje: 0 – 150 mm Enostavna uporaba – natančni rezultati meritevMerilno območje: 0 – 150 mmMaterial: plastika
PVC kljunasto merilo 150mm
PVC kljunasto merilo 150mm
9,99 €
v HALOorodje.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka