Tunturi Eliptično kolo Fit Cross 150i

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Nimate časa za telovadnico, imate pa željo po vrhunski vadbi? Z najnovejšim Tunturi eliptičnim trenažerjem FitCross 150i je to mogoče. Eliptik Tunturi FitCross 150i je bi... Preberi cel opis
999,00 €
2-4 dni
Cena z dostavo
1.048,90 €
Dobavljivost

Ni na zalogi. Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:00.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Fitnesshop.si ponudbi
Ponudba trgovine Fitnesshop.si za izdelek Tunturi Eliptično kolo Fit Cross 150i. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX016F103E
Prijavi napako
Nimate časa za telovadnico, imate pa željo po vrhunski vadbi? Z najnovejšim Tunturi eliptičnim trenažerjem FitCross 150i je to mogoče. Eliptik Tunturi FitCross 150i je biomehansko popoln eliptik, ki omogoča vadbo posameznikom, ki imajo težave s kolki, koleni ali gležnji. Lahko ga uporabljate za namene rehabilitacije ali za zelo napredne vadbe. Omenjeno eliptično kolo tudi omogoča, razširitev programske opreme s pomočjo Bluetooth povezave. Z eliptičnim kolesom Fitcross 150i vam ne bo dolgčas. Ste že slišali za Tunturi Route oziroma Kinomap? To je aplikacija, ki omogoča vadbo preko video programov. Če še ne veste, kakšno eliptično kolo izbrati, vam priporočamo, da si preberete članek: Eliptično kolo - orbitrek in razlika med njimi!Nič več dolgočasnih monotonih vadb!
Tunturi Eliptično kolo Fit Cross 150i
Tunturi Eliptično kolo Fit Cross 150i
999,00 €
v Fitnesshop.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka