Carina Power&Stretch II

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Carina Power&Stretch II

Carina Power&Stretch II, prenovljen in še boljši! Je kot nalašč za lahke, elastične tkanine, kot sta Jersey ali Stretch, pa tudi za te...
Preberi cel opis
219,90 € -15 %
186,92 €
2-7 dni
-15 %219,90 €
+ stroški dostave
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

na zalogi Dobavljivo v 2 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 16:17.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o sivalni-stroji.si ponudbi
Ponudba trgovine sivalni-stroji.si za izdelek Carina Power&Stretch II. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0128C4C7
Prijavi napako

Carina Power&Stretch II

Carina Power&Stretch II, prenovljen in še boljši! Je kot nalašč za lahke, elastične tkanine, kot sta Jersey ali Stretch, pa tudi za težje tkanine, kot so kavbojke ali platno. Stabilna lahka kovinska konstrukcija, zobniški jermen in visoka prebojna moč stroja zagotavljajo brezskrbno šivanje tako debelih kot tankih in raztegljivih tkanin.Samodejna napetost niti in 6-točkovni transport omogočata, da bo šivanje postalo otročje enostavno. Stroj nudi 23 različnih programov za šivanje, tudi overlock/elastične vbode za šivanje in robljenje elastičnih materialov ter nekaj dekorativnih vbodov. Nudi tudi šivanje 4-stopenjske avtomatske gumbnice, avtomatski vdevalec niti, vzvratno šivanje, nastavljiv pritisk tačke, avtomatsko navijanje vretenc in rokavnik za lažje šivanje/krajšanje hlačnic ali rokavov.V kompletu s strojem Carina Power&Stretch II dobite tudi obsežen dodatni pribor, ki vsebuje:Mehko pokrivalo za stroj, različne šivalne tačke (cik-cak, zadrga, gumbnica, šivanje gumba in tačka za overlock), paket igel (Universal 80 in 90, Jeans 90, Super Stretch 75, Twin 80/2), podložna plošča za lažje šivanje debelejših materialov (npr. več plasti jeansa), paralica s sčetko, 3 vretenca in podobno. Pribor se nahaja v vgrajenem izvlečnem predalčku stroja.Stroj ima vgrajeno LED lučko in na ohišju tudi vgrajen nožek za odrez niti. Priporočamo uporabo pravih igel glede na materiale, ki jih boste šivali.

Tehnične specifikacije:

Moč 70 W.El. napetost230 VHitrost šivanja 750 vbodov/ minNajvečja dolžina šiva 4 mmNajvečja širina šiva 4,6 mmTeža stroja: 6 kgTeža brutto: 7,3 kg za fizične osebe
Carina Power&Stretch II
Carina Power&Stretch II
186,92 €
v sivalni-stroji.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka