Oglaševanje z oglasnimi pasicami (bannerji)

Oglasna pasica

Bi radi svoje izdelke, storitve in blagovno znamko približali potencialnim kupcem? To lahko storite z uporabo oglasnih pasic na Ceneje.si. Ponujamo vam oglaševanje z uporabo pokončnega nebotičnika (160x600) na desni strani spletne strani in kocke (300x250), ki je postavljena na levo stran strani in umeščena tudi v samo zgradbo spletne strani.

Vaše oglaševanje lahko poteka na prvi strani Ceneje.si; ciljno v rubrikah tako v sklopu izdelkov kot tudi v okviru naše skupnosti uporabnikov. Z oglaševanjem v rubrikah si boste zagotovili vidnost pri obiskovalcih, ki imajo že izoblikovane potrebe po izdelkih določenega tipa. Oglaševanje z oglasno pasico je najugodnejša, a vseeno zelo atraktivna oblika oglaševanja.

Primer položaja obeh oglasnih pasic si lahko ogledate spodaj.

Oglasna pasica

Abrakadabra

Že samo ime pove, da gre za oglaševanje, ki prinaša čarobne rezultate vaši oglaševalski kampanji. Abrakadabra je najbolj zaželen oglaševalski produkt na naši spletni strani in hkrati oglasni prostor z najboljšimi rezultati. Priporočamo ga vsem, ki si želijo povečati prodajo svojih izdelkov.

Skrivnost uspeha je v ekskluzivnosti (s svojim oglasom ste prisotni le vi, brez konkurence) ter v pravilni umestitvi znotraj ustreznih kategorij na strani. Tako lahko s pomočjo abrakadabre predstavite svoj izdelek v točno določeni kategoriji in ga prikažete ob ponudbi vaših konkurentov na strani izdelka. Prav tako vam omogočamo, da se z oglaševanjem v okviru naše skupnosti “pridružite” pogovoru uporabnikov v kategoriji, ki je za vas pomembna.

Oglasno pasico lahko oblikujete sami ali pa to za vas naredimo mi in jo pripravimo v skladu z vašimi cilji (pospeševanje prodaje, grajenje blagovne znamke, posebna akcija). V vsakem primeru vam bodo naši prodajni svetovalci z veseljem brezplačno svetovali na podlagi izkušenj in uspešnih rezultatov. Cena oglaševanja je sicer odvisna od rubrike in njene obiskanosti.

Abrakadabra v velikosti 610x100 je prisotna tako na seznamu izdelkov kot tudi na strani posameznega izdelka ob ponudbi vaših konkurentov.

Dopolnilo je tudi oglasna pozicija nad seznamom izdelkov v dimenzijah 970x180, ki s svojo velikostjo zagotavlja, da vas potencialni kupec, ki brska po določeni kategoriji, ne more spregledati!

Na spodnji sliki si lahko ogledate, kako sta oba tipa abrakadabre umeščena na strani.

Abrakadabra

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.