O Ceneje.si

Več kot milijon ponudb na enem mestu!

Na Ceneje.si lahko na enem mestu primerjaš izdelke in ponudbe več kot 400 slovenskih trgovin. Omogoča ti preudarno nakupovanje in hitro iskanje najboljših ponudb, s čimer prihraniš čas in denar.

Za iskanje pravega izdelka lahko uporabiš iskalnik na vrhu portala ali na seznamu kategorij izbereš želeno ter nato brskaš v ponudbi sorodnih izdelkov. Z uporabo filtrov lahko zelo natančno definiraš lastnosti, ki ustrezajo želenemu artiklu.

Pri vsakem izdelku na ceneje.si desno od slike najdeš seznam spletnih trgovin, kjer ga lahko kupiš, ter pregled cen pri posameznih trgovcih. Klik na logotip trgovca te preusmeri v spletno trgovino, kjer lahko opraviš nakup.

Skrbimo za tvojo varnost na spletu!

Spletno nakupovanje v Sloveniji iz leto v leto vztrajno narašča, vseeno pa nezaupanje potrošnikov ostaja ena glavnih ovir. Na Ceneje.si se zavedamo pomena varnosti spletnega nakupovanja, zato ob trgovcih, ki so vredni zaupanja, prikazujemo oznako CERTIFIED SHOP®.

Oznaka CERTIFIED SHOP® te ščiti kot kupca, saj ti sporoča, da so drugi potrošniki trgovca ocenili kot zanesljivega ter da je neodvisna nacionalna avtoriteta Shopper’s Mind – sMind potrdila, da je trgovina v skladu s tehničnimi standardi varnega nakupovanja na spletu.

Skupina Ceneje upravlja s Ceneje.si, Jeftinije.hr, Idealno.rs in Idealno.ba, vodilnimi portali za primerjalno nakupovanje v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji ter Bosni in Hercegovini. Od maja 2018 je Ceneje d.o.o. del skupine Rockaway.

Ceneje d.o.o.
Štukljeva cesta 40
1000 Ljubljana
E-pošta: info@ceneje.si
Tel: 059 0999 20
Fax: 01 430 54 71

Matična številka družbe: 6699421000
Davčna številka: SI87922878
Okrožno sodišče: Ljubljana
Osnovni kapital: 7.500 EUR
Direktorja: Darko Dujič, Dušan Zábrodský
Številka poslovnega računa: 3000 0001 3228 993, odprt pri SBERBANK d.d.
Davčni zavezanec za DDV: DA

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.