O Ceneje.si

Ceneje.si je vodilni slovenski portal za primerjalno nakupovanje in spremljanje ponudb različnih spletnih trgovcev. Potrošniki na njem najdejo vse pomembne informacije v nakupnem procesu v skladu z našim vodilom »Prva misel pred nakupom« ter postanejo del skupnosti spletnih kupcev, ki pomaga k bolj preudarnim nakupom.

Ceneje.si je del skupine Ceneje, ki vključuje tudi Jeftinije.hr in Idealno.rs, vodilna portala za primerjavo in spremljanje ponudb spletnih trgovin na Hrvaškem in v Srbiji. V regiji uporabnikom spleta in mobilnih naprav vsak dan omogočamo primerjavo okoli 1.5 milijona dnevno aktivnih ponudb skoraj 700 spletnih trgovcev ter izbiro med preko 1.000.000 izdelki v številnih kategorijah. Skupina Ceneje spletnim trgovcem ponuja urejen kanal, kjer konkurirajo na bolj transparenten način, in omogoča rast manjših spletnih trgovin, ki so pred tem imele zelo velike vstopne ovire in s temi manj priložnosti za začetek poslovanja.

Ko na Ceneje.si najdeš ustrezen izdelek, si lahko pod zavihkom »Trgovine« ogledaš ponudnike, ki ta izdelek ponujajo. Klik na logotip te preusmeri v njihovo spletno trgovino. Če še ne veš, kateri izdelek je pravi zate, lahko v vsakem koraku za nasvet povprašaš druge uporabnike na forumu, ki ti bodo rade volje pomagali pri odločitvi.

Naj bo Ceneje.si tvoja prva misel pred nakupom!

Na Ceneje.si najdeš:

  • primerjavo cen izdelkov med slovenskimi trgovci,
  • forum, na katerem lahko hitro dobiš odgovore na vprašanja in pomagaš drugim uporabnikom,
  • strokovne teste izdelkov,
  • primerjave podobnih izdelkov glede na njihove lastnosti,
  • izkušnje ostalih uporabnikov s posameznimi izdelki,
  • razlago tehničnih pojmov,
  • nakupovalne vodiče za lažjo odločitev o nakupu.

Trenutno na Ceneje.si prikazujemo ponudbo iz večine glavnih področij spletne prodaje: Avdio & Video, Avto Oprema, Dom & Vrt, Erotika, Foto, Lepota in zdravje, Oblačila & Obutev, Pisarna in šola, Računalništvo, Šport, Telefonija in Za otroke.

Za več podrobnosti o delovanju Ceneje.si preberi Pogosta vprašanja in odgovore, kjer najdeš napotke in nasvete za uporabo portala. Tam so razloženi tudi postopki pridobivanja podatkov o prodajnem programu, cenah in stanju zalog posameznih trgovcev.

Ceneje d.o.o.
Štukljeva cesta 40
1000 Ljubljana
E-pošta: info@ceneje.si
Tel: 059 0999 20
Fax: 01 430 54 71

Matična številka družbe 6699421000
Davčna številka SI87922878
Okrožno sodišče Ljubljana
Osnovni kapital 7.500 EUR
Direktor Darko Dujič
Številka poslovnega računa: 3000 0001 3228 993, odprt pri SBERBANK d.d.
Davčni zavezanec za DDV DA

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2018 Ceneje d.o.o.