Šport - Nasveti

Kam s kolesi po Sloveniji?

Slovenci imamo šport v krvi. To drži, kajne? Sploh ob idealnih temperaturah, ki kar vabijo, da se odpravimo v naravo in prepustimo športanju na prostem. Naklonjeni smo tako tradicionalni športni opremi, kot tudi novostim in tehnološko naprednejšim izdelkom, ki jih lahko uporab...

več

Dostava v roku nekaj ur - dodana vrednost spletnega nakupovanja

Pred leti je bil koncept Same Day dostave, ko kupec opravi spletni nakup in prejme izbrane izdelke že isti dan, praktično nepredstavljiv. Toda, tehnologija je omogočila velik napredek - spletno nakupovanje je postalo izjemno učinkovito, hitro in enostavno.

več

Kako izbrati kolo?

Si navdušen kolesar ali pa iščeš praktičen in okolju prijazen način prevoza? Kolo ti bo odprlo nove možnosti za premikanje po mestu, omogočilo ti bo nov pogled na okolico in naredilo nekaj za vaše zdravje. Svetujemo ti lahko, kako izbrati kolo, ki bo natančno ustrezalo tvojim ...

več

Izbira popolnega darila - misija nemogoče - nič več!

Praznično obložena miza, decembrske zabave, druženja s prijatelji in sorodniki … Vse to je nepogrešljiv del prihajajočih mesecev. A kaj vedno predstavlja češnjico na praznični torti povezanosti in naklonjenosti? To je širok nasmeh na obrazu ob prejemu tistega popolnega, čisto ...

več

Kako vem, da nakupujem v varni spletni trgovini

Novonastale razmere so nas spodbudile k mnogo večjemu spletnemu delovanju. Verjamemo, da so v stik s spletnim nakupovanjem stopili celo največji skeptiki.

več

Preveri resničnost popustov s Ceneje.si aplikacijo!

Od zdaj lahko na vseh izdelkih spremljaš, kako se spreminja cena, poiščeš najbližjo trgovino s tvojim izdelkom in še več.

več

Kako nakupovati v času izrednih razmer zaradi Koronavirusa?

Te dni se vsi soočamo z izzivi, ki nam jih povzroča širjenje okužbe s Covid -19. Na kaj moramo paziti pri nakupu preko spleta?

več

Kako izbrati pravo kolo?

Kolesarjenje se je razslojilo na številne zvrsti, katerim so prilagojena tudi kolesa in njihove osnovne značilnosti. Od naše izbire in načina uporabe pa je seveda odvisno, za katero vrsto kolesa se bomo odločili.

več

Kaj vse potrebujemo za igranje golfa?

Za golf velja, da je izjemno drag šport, ki se ga lotijo le tisti najbogatejši. To pa ne velja, saj lahko tudi golf igramo po še vedno sprejemljivi ceni, le-ta pa je odvisna tudi od tega, kako kvalitetna je naša golf oprema.

več

Kako se znebiti kilogramov, ki ste jih dobili decembra?

Veste, da se decembra v povprečju zredimo za kar 3 kilograme? Maščobe se nabirajo okoli trebuha, pridobivamo v boke in noge. Že januarja nas čaka hujšanje, ki pa nikoli ni uspešno. Zakaj? Ker vam organ, ki je zaslužen za kurjenje maščob, nagaja. Zakaj? Ker ste ga obremenjevali...

več

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka