Ne pozabi na te šolske potrebščine!

7. 08. 2015 12:00:11

Te gradbi panika zaradi nakupa šolskih potrebščin in se zato temu opravilu izogibaš? Preveri nekaj enostavnih korakov, kako se lotiti nakupa sproščeno in brez skrbi! Zate smo pripravili tudi predloge potrebščin, na katere ne smeš pozabiti, da bo šolar uspešno zakorakal v novo šolsko leto.

ŽE PRED NAKUPOM POIŠČI PRAVE POTREBŠČINE ZA SVOJEGA ŠOLARJA:

1. polna 3-delna peresnica Frozen

Imaš doma šolarko, ki je popolnoma navdušena nad risanim filmom Ledeno kraljestvo? Potem pohiti in jo razveseli s peresnico Frozen, ki jo krasi čudovit motiv sester Else in Ane. 3-delna perenica navdušuje tudi vse starše, saj za ugodno ceno vključuje kar 36 pripomočkov, s katerimi so domače naloge mala malica. Vključena sta dva navadna svinčnika, šilček, radirka, blokec z listi, ravnilo, kemični svinčnik, 18 barvic ter 18 flomastrov. Kaj drugega šolarka sploh še potrebuje?

 

2. zvezek Street A4 s črtami

Zvezki predstavljajo eno osnovnih šolskih potrebščin, a kljub temu je včasih težko izbrati pravega. Brez skrbi, mi imamo rešitev – preveri zvezke Street A4 v najrazličnejših motivih po ugodni ceni. 48-listni zvezki s črtami in mehkimi platnicami šolarje med poukom razveseljujejo z različnimi motivi, od ljubkih domačih ljubljenčkov do motivov razkošnih mest po svetu in najlepših naravnih znamenitosti. Izogni se gneči v trgovini in letos zvezke nakupi kar prek spleta!

 

3. barvice Jolly Kinderfest (3 robe 24/1, kovinska embalaža)

Le kdo ne obožuje klasičnih Jolly barvic, s katerimi ste ustvarjali že starši? Kljub tradiciji te barvice še danes pridejo še kako prav pri različnih šolskih nalogah. Preveri pakiranje kar 24 klasičnih 3 robih barvic z izredno kakovostnimi minami, ki so varno shranjene v kovinsko embalažo, odporno na različne udarce. Šolarji jih lahko uporabljajo pri likovnem pouku ali pa si z njimi poživijo običajne zapiske. Barvice priznane znamke jim bodo zagotovo še dolgo dobro služile.

 

4. tehnični kalkulator SHARP EL-506XWH

V višjih razredih osnovne in v srednji šoli šolarjem delo olajša tehnični kalkulator, ki opravlja napredne matematične funkcije. Ne veš, katerega izbrati? Odlično izbiro predstavlja kalkulator EL-506XWH priznane znamke Sharp, ki ponuja dvovrstični zaslon, 12-mestni spomin ter kar 469 matematičnih funkcij – od kalkulacije kompleksnih števil in reševanja linearnih enačb s tremi neznankami do reševanja kvadratnih in kubičnih enačb. Napajanje je baterijsko ali na sončne celice, kalkulator pa omogoča tudi shranjevanje formul.

 

4 koraki za enostaven nakup šolskih potrebščin

Nakupovanje potrebščin za naslednje šolsko leto je za starše tako stresno tudi zato, ker je na voljo veliko različnih učnih gradiv in pripomočkov, med katerimi je treba znati izbrati. Pripravili smo ti nekaj enostavnih korakov, kako se lotiti nakupa.

1. Z otrokom preveri šolsko torbo in peresnico ter poišči pripomočke, ki se jih lahko uporabi tudi v naslednjem letu. Na podlagi tega pripravi natančen seznam šolskih potrebščin, ki jih je treba nakupiti.

2. Pri tistih potrebščinah, ki jih je potrebno dokupiti, kot na primer zvezki, pisala in flomastri, copati, športna oprema, naj ima kakovost prednost pred nizko ceno. Takšne potrebščine bodo namreč zdržale čez celo šolsko leto in zanje ne bo potrebno ponovno zapravljati.

3. V različnih slovenskih šolah učenci potrebujejo različne učbenike in delovne zvezke, starši pa se lahko hitro zmotite in kupite napačno gradivo. Priskrbi si natančen seznam potrebščin, ki velja za šolo, ki jo obiskuje tvoj otrok – takšni seznami so na spletu na voljo že za veliko osnovnih in srednjih šol v Sloveniji, pri čemer lahko izbiraš med vsemi obveznimi gradivi, zgolj delovnimi zvezki ali samo potrebščinami.

4. Izberi nakup prek spleta, saj se na ta način izogneš veliki gneči v knjigarnah ob koncu avgusta. Številni trgovci imajo pripravljene ponudbe, ki so jih oblikovali skupaj s šolami in tako vsebujejo vse potrebne učne pripomočke. Dodatna prednost nakupa šolskih potrebščin prek spleta je tudi možnost plačila na obroke.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2020 Ceneje d.o.o., del skupine Rockaway
  • Jeftinije.hr
  • Idealno.rs
  • Idealno.ba