Naj bo nakup šolskih potrebščin letos cenejši!

18. 08. 2014 08:00:52

Staršem poletni čas vsako leto nekoliko zagreni nakup novih šolskih potrebčin. Poleg tega, da je to v kombinaciji s poletnimi počitnicami velik finančni udarec, trgovine s šolskimi potrebščinami konec avgusta zaznamuje tudi nepregledna gneča. A brez skrbi, zate smo pripravili nekaj praktičnih nasvetov, kako se izogniti slabi volji in poleg tega še prihraniti.

KLIKNI TUKAJ IN MED SEBOJ PRIMERJAJ ŠOLSKE POTREBŠČINE RAZLIČNIH PONUDNIKOV TER TAKO POIŠČI NAJBOLJŠO PONUDBO!

1. Ne odpravi se v trgovino kar na vrat na nos, temveč si ponudbo najprej oglej na spletu, kjer med seboj zlahka primerjaš različne ponudnike, cene in ostale lastnosti. Na internetu se pozanimaj tudi o različnih akcijah in popustih na nakup šolskih potrebščin, ki so v času pred začetkom novega šolskega leta pogosti, a jih lahko hitro spregledaš.

2. Če se vsako leto preprosto zapodiš v trgovino s šolskimi potrebščinami, letos preizkusi nakupovanje preko spleta. Na ta način se izogneš tavanju med policami, pri čemer naletiš še na mnoge artikle, ki jih na koncu kupiš, čeprav jih otrok sploh ne potrebuje. Na spletu se veliko lažje držiš vnaprej določenega seznama potrebščin in hitro poiščeš najboljše ponudbe.

3. Otrok naj pomaga pri sestavljanju seznama potrebščin in pregledovanju ponudbe na spletu, a končne nakupe naj starš opravi sam. Mali nadobudneži se hitro navdušijo nad privlačnimi artikli, ki pa so lahko zelo dragi in precej povišajo vnaprej določeno denarno omejitev. Otroci imajo najraje potrebščine z motivi njihovih najljubših junakov, a namesto tega raje izberi kakovostne izdelke, sploh v primeru nakupa šolske torbe. Otroška moda se hitro spreminja in lahko se zgodi, da čez nekaj mesecev določeni filmski ali risani junaki ne bodo več zanimivi.

4. Izkoristi znižanja v času zgodnjih in poznih nakupov. Takoj po začetku novega šolskega leta so potrebščine na voljo z velikimi popusti, da trgovci v čimvečji meri izpraznijo police. Tudi v primeru, da imaš vse potrebščine že doma, se morda splača razmisliti o dokupu določenih artiklov, kot so zvezki in peresnice, ki jih nato shraniš za takrat, ko jih bo otrok potreboval.

Izogni se torej brezglavemu tekanju po trgovinah s šolskimi potrebščinami in že pred nakupom primerjaj različne artikle, kot so peresnice, šolske torbe in nahrbtniki, zvezki, likovni program in druge potrebščine. Na ta način hitro najdeš najboljšo ponudbo za svojega otroka, prihranjeni denar pa lahko porabiš za zanimiv družinski izlet ali katero drugo zabavno aktivnost.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2020 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka
  • Jeftinije.hr
  • Idealno.rs
  • Idealno.ba