Erotični filmi za ženske?

27. 06. 2014 09:39:05

Erotična industrija predstavnikom moškega spola na dnevni ravni ponuja nove filmske vsebine, za ženske pa se zdi, da so na tem področju nekoliko prikrajšane. A ne gre za to, da nežnejši spol tovrstne vsebine ne zanimajo, temveč le nekoliko drugače gledajo na erotiko. V filmih za odrasle zahtevajo inteligentne like, ki jih zlahka vzljubijo, prepričljivo strast in vroče spolne fantazije. Se ti še zdi, da so ženske zapletena bitja?

image

ŽELIŠ POPESTRITI DOGAJANJE V DOMAČI SPALNICI? KLIKNI TUKAJ in preveri bogato izbiro erotičnih pripomočkov!

Brez skrbi, dobrih vsebine je več kot preveč, le najti jih je nekoliko težje, saj ti iskanje v spletnih brskalnikih ponudi vse drugo, kot si morda želiš videti. Tu je nekaj predlogov erotičnih filmov in serij, ki so jih izpostavile ženske same:

1. Serija Bliss ponuja več krajših epozod, ki temeljijo na spolnih fantazijah. Raziskujejo vse od odnosov med dvema ženskama, trojčkov in voajerizma pa do BDSM tematike in t.i. "srečanj presenečenja".

2. Serija Red Shoe Diaries vsebuje nekaj zanimivih epizod, med njimi na primer Double Dare, v kateri moški in ženska, ki delata v pisarnah nasproti drug drugega, pričneta igro čutnih seksualnih izzivov.

3. Fall predstavlja domiseln in poetičen erotični film, v katerem se taksist zaljubi v super model, vendar zgodba ne pelje v klišejsko smer, kot se morda zdi na prvi pogled. Eric Schaeffer poskrbi za odličen scenarij in karizmatično igro.

4. Femme je delo filmske pionirke Candida Royalle, ki je ena prvih raziskovala filme za odrasle z ženskega zornega kota. Gre za serijo prizorov, ki med drugim vključujejo dva moška v umetnostni galeriji, ki si delita žensko v estetskem okolju.

5. Female Fantasies predstavlja premik v smeri resničnostne televizije. Ustvarjalci erotičnih filmov so namreč ugotovili, da se ženske bolje odzivajo na amaterske videe, v katerih nastopajo resnični pari. Slabo izmišljene in prisiljene erotične scene s številnimi zamenjavami položajev in skorajda medicinskimi posnetki od blizu namreč predstavnic ženskega spola večinoma ne navdušujejo.

To so le nekateri predlogi, zagotovo pa področje erotičnega filma za ženske ponuja še marsikaj zanimivega. 

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka