Otroško igrišče na domačem vrtu? Zakaj pa ne!

13. 05. 2015 09:00:33

Pripravili smo ti predloge kvalitetnih otroških igral, ki zagotavljajo ure in ure zabave za malčke, staršem pa omogočijo nekaj prostega časa. Domače otroško igrišče je zanimiva spodbuda za otroke, da s še večjim veseljem preživljajo prosti čas zunaj na svežem zraku, z ustrezno izbranimi igrali pa je zagotovljeno veselje celotne družine!

PRED NAKUPOM SI OGLEJ TA 4 KVALITETNA OTROŠKA IGRALA:

1. Woody leseni barvni peskovnik

Privoščiš svojemu malčku samo najboljše igrače? Seveda! Potem je odlična izbira leseni peskovnik s pokrivalom v dimenzijah 130 x 130 x 27 cm. Gre za visoko kakovostno leseno igralo, ki se osredotoča na malčkov razvoj, krepi njegove motorične sposobnosti ter spodbuja učenje. Woody lesene igrače so skladne z najvišjimi mednarodnimi standardi.

2. trampolin MQ FI 305 CM

Zagotovo hočeš na domačem vrtu gostom ponuditi najboljšo zabavo! To ti lahko uspe s trampolinom, na katerem se bodo otroci zamotili ure in ure. Opremljen je s štirimi stabilnimi nogami in zagotavlja nosilnost kar do 100 kg, za varnost pa poskrbi zunanja mreža. Trampolin ima priloženo tudi lestev za lažji vstop na igralo.

3. Kettler Basic 3 dvojna gugalnica z gondolo

Katera so najbolj tradicionalna igrala, ki jih otroci naravnost obožujejo? To so zagotovo gugalnice! Če hočeš še korak naprej od navadne gugalnice, ti predlagamo Kettler dvojno gugalnico z gondolo, ki ponuja zabavo za kar 3 otroke. Igralo sestavljata gugalnica s plastičnim sedežem in gondola, na kateri se lahko naenkrat igrata dva malčka. Višino sedeža gugalnice je mogoče prilagoditi velikosti otroka, za varnost pa skrbijo 4 kovinski nastavki igrala, ki se jih pritrdi v betonske vložke.

4. Feber hiška Fantasy

Zagotovi otrokom vsakodnevni vstop v pravljični svet s fantazijsko hišico Feber v čudoviti zeleni barvi! Hišico lahko postaviš kamorkoli na dvorišče ali vrt, saj je narejena iz materiala, ki je odporen na svetlobo in večje spremembe v temperaturi. Malčki se bodo zagotovo zabavali s tremi okni in vrati, ki jih je mogoče odpreti, nad hišico pa se navdušujejo tudi starši, saj se zaradi zelenih odtenkov barvno lepo poda na vrt.

 

Preveri še nekaj nasvetov za otroško igrišče kar na domačem vrtu!

Če razpolagaš z veliko travnato površino, ta že sama po sebi omogoča številne aktivnosti, kot so badminton, igre z žogo ali preprosto lovljenje. Nekaj dreves ali grmičkov vendarle ne škodi, saj poleg sence nudijo tudi izvrstne prostore za igranje skrivalnic ali vpenjanje mreže za odbojko. Da otroci ne bi ušli na cesto, vrt zavaruj z mrežo, kamnito ograjo ali živo mejo.

Za zanimivost poskrbi z igrali, ki jih lahko tisti z nekaj gradbeniške žilice naredijo sami, medtem ko je drugim v pomoč ponudba številnih trgovin za otroke. Malim nadobudnežem že kakšen kvadratni meter peska nudi ure in ure ustvarjalne zabave ob igri z lopatko in zidanju peščenih gradov. Peskovnik je tako odlična izbira za mlajše otroke, vendar zahteva nekaj vzdrževanja – najenostavneje je, če ga po uporabi preprosto pokriješ.

Med preostalimi igrali najdeš gugalnice, tobogane, hiške, plezalne stene in še marsikaj. Izbira kakovostnih igral je sprva gotovo dražja, a sčasoma se pokaže njihova trajnost in vzdržljivost. Z večjimi otroki lahko skupaj izdelaš lesene klančine za izvajanje trikov na rolerjih, rolki ali kolesu, med poletno vročino pa za vrhunec zabave poskrbi domači bazen, igra z vodnimi balončki ali vodni tobogan – navdušenje je neizbežno!

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2020 Ceneje d.o.o., del skupine Rockaway
  • Jeftinije.hr
  • Idealno.rs
  • Idealno.ba