Kako izbrati pravo torbico glede na obliko postave?

8. 01. 2014 10:00:00

Pred nakupom torbice se gotovo večkrat soočiš z dilemo, katero izbrati. Prioriteta je seveda njen videz, vendar pa mora biti torbica tudi skladna s tvojo postavo, da lahko izpopolni tvoj celoten videz.

Pri izbiri oblike pazi, da bo torbica drugačne oblike kot tvoja postava. Visokim in vitkim pristoji velika, vrečasta in zaobljena torba, nizke in polnejše postave pa se lahko poigrajo z dolžino, bolj jim tudi pristaja kvadratno podolgovata oblika torbice. Klasičen nasvet se glasi – bolj so poudarjene oblike tvojega telesa, manj naj jih bo na torbici.

Močnejšim postavam bolj pristajajo lahki in svetli materiali, za visoke pripadnice nežnejšega spola pa so primerne močne usnjene torbe z veliko dodatki in gubami. Nekoliko manjšim in obdarjenim dekletom največjo uslugo delajo mehkejši materiali s čim manj dodatkov.

Medtem ko mora biti oblika nasprotna tvoji postavi, naj bo velikost torbice v sorazmerju s tvojim telesom. Visoke in vitke ženske so namreč bolje videti z nekoliko večjo torbo, drobnim postavam pa nasprotno bolj pristajajo majhne ročne torbice.

Pomembno je tudi, kje in kako nosiš svojo torbo. Če sega do tvojih bokov, bo imela velik učinek pri na videz širših ali ožjih bokih. Skoraj vsem postavam pa ustreza torba, ki sega nekje do sredine trupa, saj tako poudarja ozek pas in navidezno podaljšuje postavo.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2021 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka
  • Jeftinije.hr
  • Idealno.rs
  • Idealno.ba