Športi namenjeni zabavi in druženju

20. 01. 2012 11:32:59

Poleg športov kot so košarka, nogomet ali odbojka, obstajajo tudi razni športi, ki so predvsem namenjeni zabavi s prijatelji in druženju. Trampolin je eden izmed takšnih športnih pripomočkov, v njem pa bodo najbolj uživali najmlajši, ki bodo veseli tudi vožnje s skirojem ali igre ročnega nogometa!

Pri izbiri trampolina morate biti pozorni na nekaj lastnosti, ki zagotavljajo, da bo njegova uporaba varna, zlasti, če bodo po njem skakali predvsem vaši otroci. trampolin mora biti izdelan iz kvalitetnega in trpežnega materiala, predvsem pa mora biti pozorni na to, da izberete trampolin s primerno maksimalno obremenitvijo. Ta namreč pomeni največjo težo posameznika, ki jo bo trampolin prenesel.

Trampolini se med seboj razlikujejo tudi po vzmeteh, ki se med seboj ločijo po izdelavi in materialu, njihova dolžina pa pomeni tudi odbojnost trampolina. Stabilen in izdelan iz kvalitetnega materiala, mora biti tudi spodnji del  trampolina, ki mora dobro prenašati skoke. Izbirate lahko med trampolini različnih premerov, ločijo pa se tudi po obrobni blazini, katere glavni namen je, da varuje skakalca.

Obrobne blazine so izdelane iz različnih materialov, nekatere so debelejše, druge tanjše. Če boste imeli trampolin večino časa zunaj, izberite takšnega, ki dobro prenaša različne vremenske razmere. Za večjo varnost trampolina bo poskrbela varnostna mreža, ki jo namestite okoli njega in ki bo preprečila padce, odlična izbira pa so tudi vgrajeni trampolini.

Tako otroci, mladostniki kot tudi odrasli se zadnja leta navdušujejo nad raznimi športi kot je vožnja s skirojem. Skiro je zelo praktično prevozno sredstvo, ki je enostavno za prenašanje in ne zavzame veliko prostora, saj ga lepo zložite in pospravite. Skiro je lahko izdelan iz različnih materialov, najbolj pomembno pa je, da je material trpežen in vzdržljiv. Skiro je lahko odlična ideja za darilo in se uporablja kot igrača, ali pa je prevozno sredstvo. Med seboj se razlikujejo tudi po velikosti koles ter na nosilnost.  Izbira pa je zelo pestra po dizajnu, saj je skiro na voljo v praktično vseh barvnih odtenkih.

Časi, ko so bili razni športi kot je vožnja s skirojem namenjeni le za otroke in je bil skiro izdelan iz lesa, so že zdavnaj mimo. Skiro je danes eden izmed najbolj priljubljenih rekreativnih pripomočkov, ki je tudi cenovno ugoden. 

Miza za ročni nogomet je predvsem nekaj česar bodo najbolj veseli pripadniki moškega spola. Gre za zelo priljubljen družaben šport. Če se odločate za nakup mize za ročni nogomet, lahko izbirate med številnimi, ki niso le privlačne na pogled, ampak tudi izdelane iz kvalitetnega in masivnega materiala. Pomembno je kakšne oblike so ročke, saj se morajo te lepo prilegati vaši dlani. Ročni nogomet bo popestril vsako dogajanje, pa naj gre za druženje v soboto zvečer, zabavo za rojstni dan, fantovščino ali za katerokoli drugo priložnost.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2020 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka
  • Jeftinije.hr
  • Idealno.rs
  • Idealno.ba