Tattoo - priljubljena okrasitev telesa

27. 12. 2011 10:01:32

Tattoo je ena izmed najbolj priljubljenih okrasitev telesa na svetu. Na katere delu telesa se odločite, da ga boste imeli je popolnoma odvisno od vsakega posameznika, tako kot tudi kakšni tattoo motivi. Treba je le dobro premisliti, če gre za trajen tattoo, saj bo to motiv, ki ga boste imeli na svojem delu telesa vse življenje. Če za kaj takšnega nimate poguma pa se lahko odločite tudi za tattoo set v katerem so različni tattoo motivi, ki se po nekaj dneh izperejo.

image

Tattoo seti se med seboj razlikujejo predvsem po tem kakšni tattoo motivi so v njem na voljo. Vsak tattoo set ima več deset motivov, s katerimi boste lahko popestrili določen del svojega telesa. To so tatuji, ki niso trajni in bodo po nekaj dneh zbledeli. Ponavadi je njihova obstojnost nekje od dva do pet dni. Poslikava telesa je primerna za različne priložnosti, od katere pa se tudi razlikuje izbira primernega tatuja.

Glede na to, da v hladnih dneh ne kažemo preveč kože so ti tattuji najbolj priljubljena izbira v poletnih dneh. Omislite si ga lahko za na plažo, skozi vse leto pa lahko s seksi tatuji popestrite svoje spolno življenje. Če izberete pravo mesto na telesu je tattoo lahko zelo seksi, obenem pa je tudi dobra vaja, če razmišljate o tem, da bi si dali narediti pravega. Tatuji, ki jih najdete v nekaterih setih so namenjeni ženskam, ki jih lahko nosijo pod spodnjim perilom. Tattoo je namreč za marsikateri par kot erotičen pripomoček s katerim začinijo svoje spolno življenje.

Izberite tattoo set, ki vsebujejo tattoo motive, ki so vam najbolj všeč ter so enostavni za uporabo. Priljubljeni tattoo motivi so metuljčki, srčki, vrtnice in podobne simpatične podobe. Dobra lastnost, ki jo mora imeti tak tattoo je tudi preprosta odstranitev kadar ga ne želite več, zato prevrite ali se ga da sprati s toplo vodo in milom. Glede na to kako pestra je izbira bo vsak našel tattoo, ki bo pisan na njegovo kožo. Tattoo seti pa niso le enostavni za uporabo, ampak so tudi cenovno zelo dostopni in izledajo zelo realistično.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2022 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka