Pestra izbira kondomov

19. 12. 2011 18:41:10

Kondomi so najbolj pogosta uporaba zaščitne v spolnosti, ki ne prepreči le neželene nosečnosti ampak tudi prenašanje spolnih bolezni zlasti med tistimi, ki partnerje menjajo pogosto, seveda pa so priporočljivi tudi za tiste s stalnimi partnerji. Danes je na trgu široka izbira kondomov različnih znamk, ki zagotavljajo užitek. Izbirate lahko med nekaj najbolj priljubljenimi znamkami kot so Durex kondomi, Mates ali Sico kondomi!

image

Pri nakupu kondoma je najbolj pomembno, da izberete pravega, ki vam bo zagotovil enake užitke, kot bi jih doživljali brez. Izberite pravo velikost, za lažje natikanje pa lahko izbirate med kondomi, ki vsebujejo tudi lubrikant ali spermicid. Kondomi so različnih barv in celo različnih sadnih in podobnih okusov. Največkrat so izdelani iz lateksa ali plastičnih mas, njihova površina pa je lahko gladka ali rebrasta. Že omenjene znamke kondomov se ponašajo z zelo pestro izbiro in zagotovo boste našli kondome, ki bodo zadovoljili vas in vašo partnerko.

Durex kondomi so vodilna svetovna znamka, ki ponuja različne teksture, barve, okuse in velikosti. Durex kondomi zagotavljajo enostavno uporabo in naraven občutek. Izberete lahko ekstra tanke, ki poskrbijo za še bolj intenzivne občutke  ali pa izbirate med Durex kondomi različnih sadnih okusov. Durex kondomi so na voljo tudi ekstra velikosti in rebrasti. 

Mates kondomi Natural so na voljo brez dodanega spermicidnega lubrikanta, od ostalih pa jih loči unikatno oblikovan predel na glavici. Takšni Mates kondomi so širši in je zato njihova uporaba enostavnejša, obenem pa nudijo tudi boljšo občutljivost. Druga vrsta so Mates kondomi, ki imajo dodan spermicidni lubrikant, njihova oblika pa je ista kot pri prvih.

Sico kondomi so cenovno zelo ugodni, izbirate pa lahko med različnimi variantami. Kondomi so lahko rebrasti, gladki ali pa imajo vozličke, ki poskrbijo za zelo intenziven občutek. Sico kondomi so izdelani iz naravnega kavčuka, v paketu pa so trije kondomi. Izbirate lahko tudi med Sico kondomi z debelejšimi ali tanjšimi stenami ter prozornimi kondomi, ki so prevlečeni z lubrikantom, na njih pa je namenščen obroček, ki prepreči razlitje.

Izbira je zelo pestra in danes jih lahko naročite tudi preko spleta in se tako izognete nerodnosti pri kupovanju v trgovini. Izberite takšne, ki bodo po velikosti, obliki, okusu in ostalih lastnostih najbolj ustrezali vam in vaši partnerki.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2022 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka