Pasovi in njihov nakup

16. 12. 2011 16:15:28

Pasovi se lahko uporabljajo tudi kot modni dodatek, zato bodimo pri nakupu pozorni, da je izdelek tudi ustrezno oblikovan oz. v koraku z modo. Pasovi se morajo po obliki in predvsem barvi ujemati z našo garderobo, sicer jih bomo le redko uporabljali. Prav zaradi tega je dobro, da izberemo več različnih pasov, ki bodo namenjeni različnim priložnostim.

Pasovi morajo biti tudi ustrezne velikosti, da bodo ustrezali vašemu obsegu. Če kupite premajhen pas boste imeli težave in ga ne boste mogli uporabiti, pri nakupu prevelikega pasa pa bodo potrebne dodatne storitve, ki predstavljajo dodatne finančne obremenitve in tudi dodaten čas, ki ga boste morali vložiti v to.

K sreči se lahko preveliki pasovi skrajšajo in tako ni potrebno, da se že v trgovini omejujete z izbiro takšnega pasu, ki bi ustrezal vaši velikosti. Večinoma so pasovi precej večji, tako da vas naj ne skrbi, da bi izbrali premajhnega. Predvsem je pomembno, da se osredotočite na to, da bo moški pas ali ženski pas takšen, da bo ustrezal vašim željam.

Tako moški pas kot ženski pas je lahko narejen iz usnja. Usnjen pas je najbolj kvaliteten med vsemi pasovi, temu primerna pa bo tudi njegova cena. Kljub temu lahko pričakujete, da bo usnjen pas zdržal precej dlje, kot pa pasovi iz kakšnih drugačnih materialov. Usnjen pas je tako trpežen izdelek, da se ga boste prej naveličali in ga zamenjali, kot pa bi se strgal ali kako drugače uničil.

Moški pas je lahko enobarven ali večbarven, enako tudi ženski pas. Dodatno se lahko na pasu nahajajo tudi določeni vzorci. Če se odločite za črn usnjen pas, se bo verjetno podal k skoraj vsakemu oblačilu, ki ga imate v omari.

Črn usnjen pas je tako skoraj nujen del vaše garderobe, saj se črna barva najbolje ujema z vsemi ostalimi barvami. Če še nimate črnega pasu, potem je mogoče skrajni čas, da si omislite tudi enega takšnega.

Nekateri raje kupujejo nekoliko večje obleke, drugi pa raje manjše in nekoliko preozke. Predvsem za sledne pasovi niso nujno potrebni, lahko si jih omislijo le kot modni dodatek. Kljub temu pa so pasovi še dodatno varovalo, ki lahko prepreči neprijetne trenutke v primeru, da se vam strga gum na hlačah.

Tudi če trenutno ne potrebujete pasu, a ste si ravno omislili shujševalno dieto, ga boste mogoče potrebovali že v kratkem in bolje, da se za nakup odločite že prej, saj se boste tako lahko nakupu bolj posvetili in ne bo nepotrebnega hitenja.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2020 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka
  • Jeftinije.hr
  • Idealno.rs
  • Idealno.ba