Vrste naročniških paketov

14. 12. 2011 11:32:32

Na našem trgu danes prevladujejo predvsem trije telefonski ponudniki, in sicer Mobitel, Simobil in Debitel, ki ponujajo različne naročniške pakete. Preden se odločite za naročniški paket določenega ponudnika preglejte njihovo ponudbo mobilnih telefonov in cene storitev, ter izberite najbolj primernega za vas.

Mobitel je še vedno glavni operater pri nas, pri katerem so naročniški paketi na voljo v številnih variantah in prilagojeni željam upokojencev, poslovnežev, študentov, gluhim in naglušnim osebam in družinam. Za brezskrbne klice v omrežja so priporočljivi Mobitel paketi A, B, C, naročniški paketi Itak Džabest so odlična izbira za mlade, medtem ko je Penzion plus paket namenjen za upokojence. Naročniški paketi Povezani so sestavljeni po vaši meri, in sicer obstajajo Mobitel paketi Mini povezani, Osnovni povezani, Opti povezani, Super in Vroče povezani ter Mega povezani.

Simobil je drugi največji operater na našem trgu, ki ponuja široko izbiro različnih naročniških paketov, ki se med seboj razlikujejo po ceni in količini podatkov, ki je vključena v mesečno naročnino. Preden se odločite za točno določen paket, premislite kakšne so vaše želje in zahteve ter koliko ste pripravljeni odšteti za telefon in mesečni račun. Naročniški paketi se imenujejo ZAME (Preprosto zame, XS, S, M, L in XL paket), ORTO (Orto Muziq in Orto beri) in Simobil paketi SIMPL, ki so brez naročnine. Simobil paketi so namenjeni tako običajnim uporabnikom, študentom, poslovnežem kot tudi podjetnikom.  Paketi Zame vključujejo klice v vsa omrežja, določeno število poslanih SMS in MMS sporočil in količino prenosa podatkov. Simobil paketi pa vplivajo tudi na ceno telefona, ki ga želite.

Naročniški paketi Debitel se ločijo po tem ali so namenjeni zasebnim ali poslovnim uporabnikom. Debitel paketi vam nudijo to možnost, da jih lahko sestavite sami po svojih željah in zahtevah. MojD naročniški paketi so prvi takšni, na voljo pa je tudi paket NajinD, ki vključuje brezplačne medsebojne klice. Debitel paketi NašD so primerni predvsem za družine, Evergreen naročniški paketi pa za upokojence. Naročniški paketi torej obstajajo v številnih različicah in so namenjeni najrazličnejšim uporabnikom.

Primerjajte cene in storitve operaterjev in se odločite za tistega, ki bo najbolje izpolnjeval vaše želje in zahteve. Seveda pa je dobro upoštevati tudi to kateri operater uporablja večina vaših znancev in prijateljev. Kljub temu, da so cene v druga omrežja pri vseh operaterjih že zelo  ugodne, pa kljub vsemu lahko vplivajo na vaš mesečni račun.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2020 Ceneje d.o.o., del skupine Rockaway
  • Jeftinije.hr
  • Idealno.rs
  • Idealno.ba