Komentarji

Pred 6 leti

CANON telefaks FAX-L170 (5258B014AA)

CANON telefaks FAX-L170 (5258B014AA)

Odličen faks, ima vse kar potrebuješ: telefon, faks, kopiranje in je tudi dovolj hiter. Nima sicer skenerja, zaradi česar sem na začetku razmišljal, a bi ga vzel ali ne, pa sem se potem odločil za ja in mi ni žal.

Pred 6 leti

CANON TELEFAKS fax-L150 (5258B016AA)

CANON TELEFAKS fax-L150 (5258B016AA)

Zadovoljen s tem faksom, dovolj hitro printa in ima čisto vse funkcije ki jih ena normalna pisarna rabi tko da priporočam.

Fax je nepogrešljiva naprava v pisarnah

9. 12. 2011 10:00:59

Ko iščete telefax naprave bodite pozorni na ceno, kakovost in posebne funkcije. Fax naprave uporabljamo z namenom pošiljanja  in prejemanja dokumentov preko telefonske linije. Če telefax potrebujete le za prejemanje dokumentov, potem razmislite o fax modemu kot alternativi.

Uporaba fax naprave je zelo enostavna in ne zahteva prav veliko znanja. Vse kar je potrebno storiti, je vstaviti list papirja s podatki, odtipkati številko prejemnika in pritisniti pošlji. Fax naprave so odlična izbira kadar pošiljate pomembne podatke, za katere ne želite, da bi jih videl še kdo drug. Pošiljanje preko internetnih alternativ ima namreč to slabost, da nekdo lahko dokumente prestreže.

Analogne fax naprave danes praktično niso več v uporabi, ker so jih nadomestili digitalni faxi. Cannon fax je ena izmed znamk, ki je dostopna na našem trgu, sicer pa izbirate med različnimi tipi faxev, ki se razlikujejo po tem kakšno kakovost tiskanja nam omogočajo. Brizgalne fax naprave zagotavljajo srednjo kvaliteto in kljub malo višji ceni, so dobra investicija.

Za še boljšo kvaliteto poskrbijo laserski faxi, ki imajo lahko visoko ceno, nakup pa se splača tistim, ki veliko pošiljajo in prejemajo. Namenjeni so predvsem za uporabo v bolj zahtevnih pisarniških okoljih. Canon fax ima visoki hitrost pošiljanja, saj dokument lahko pošlje v samo treh sekundah, z določenimi modeli pa lahko pošiljate in sprejmete več strani hkrati. Panasonic telefax je na voljo kot multifunkcijska naprava, ki vam obenem omogoča tako tiskanje, pošiljanje, kopiranje in skeniranje dokumentov. Takšen telefax je tudi veliko dražji in namenjen zahtevnejšim uporabnikom, medtem ko je za domačo uporabo in za majhne pisarne zadovoljiv običajen Panasonic telefax. Poiščite fax naprave, ki nudijo štiri stopnje kvalitete in če boste tiskali tako besedila kot fotografije, naj ima naprava 64 odtenkov sive.

Razmislite o tem ali potrebujete telefax, ki ima vgrajeno tudi digitalno tajnico za sprejemanje sporočil. Priporočljive lastnosti so tudi zmožnost pošiljanja več prejemnikom hkrati ter shranjevanje faxov, kadar je naprava brez papirja. Telefax vam omogoča tudi to, da nanj shranite določeno številno telefonskih številk, na zaslonu se vam prikaže številka klicatelja, pisavo na dokumentu pa lahko povečate ali zmanjšate. Previdno izberite najboljši fax napravo z dovolj spomina, zadovoljivo hitrostjo, možnostjo tiskanja in dodatnimi funkcijami. Nakup običajnega telefaxa z dodatnimi funkcijami bo morda res stal malo več, toda dolgoročno se vam bo to obrestovalo.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2020 Ceneje d.o.o., del skupine Rockaway
  • Jeftinije.hr
  • Idealno.rs
  • Idealno.ba