Supermarket

Izberite brisalce za avto, ki najbolj ustrezajo vremenskim pogojem

9. 12. 2011 08:48:02

Brisalci so pomemben del avto opreme, ki zelo vpliva na varnost vaše vožnje v slabih vremenskih razmerah. Kljub temu pa jih velikokrat jemljemo kot nekaj popolnoma samoumevnega kar pride z vašim avtomobilom. Vse dokler ne delujejo več tako kot bi morali. Takrat je čas, da jih zamenjate!

image

Če vaš avto potrebuje nove brisalce in ne veste kateri so najboljši, razmislite kaj je bil razlog, da so se ti uničili. Izberite brisalce za avto, ki najbolj ustrezajo pogojem v katerih se vozite in klimi. To bo pomagalo zagotoviti, da boste vi in vaši potniki ostali varni, tudi kadar se boste vozili v najslabših vremenskih razmerah. Ugotovite kaj je bil po vsej verjetnosti razlog, da so se vaši dosedanji brisalci za avto poškodovali. Niso vsi avto brisalci dobri za vsakega voznika. Cenovno dostopni brisalci za avto so tisti, ki so namenjeni za vse vremenske razmere in so namenjeni za milo klimo in ne ekstremne vremenske razmere.  Zimski brisalci so veliko bolj vzdržljivi kot tisti navadni, saj so izdelani iz trše gume. Dobri brisalci brišejo tiho, pozimi ne zmrznejo na steklo, zaradi svoje aerodinamične oblike pa delujejo odlično tudi na avtocesti, ko je hitrost večja. Da je brisanje enakomerno mora biti tak tudi njihov pritisk na steklo. Če so vaši prejšnji brisalci potrebovali menjavo, ker je bila guma razpokana, razmislite o nakupu tistih, ki so odporni na UV žarke. Poletje in vroče sonce imata moč, da jih poškodujeta. Poleg brisalcev iz gume obstajajo tudi tisti, ki so izdelani iz silikona in odporni na vse vremenske razmere ter ne glede na temperaturo obdržijo svoje lastnosti in ne razpokajo. Za boljšo vidnost med vožnjo poskrbijo tako, da na steklu ustvarijo filter, ki razprši vodne kapljice.

Na trgu obstaja široka izvira avto brisalcev za vsako vrsto avtomobila in prevoznega sredstva. Izberite tiste, ki ustrezajo vaši znamki avtomobila, se popolnoma prilegajo obliki vašega stekla in ustrezajo klimi v kateri živite. Odločite se za material iz katerega želite, da so vaši avto brisalci izdelani, ali želite ravne ali ukrivljene ter katero znamko. Champion brisalci veljajo za visoko kakovostne, ki omogočajo dobro vidljivost med vožnjo.  Izbirate lahko med različnimi vrstami, in sicer so na voljo Champion brisalci s kovinskim ali plastičnim ogrodjem.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka