Komentarji

Pred 1 letom

LOGITECH spletna HD kamera PRO C920

LOGITECH spletna HD kamera PRO C920

Odlična priporočam

Pred 6 leti

LOGITECH spletna kamera webcam C310

LOGITECH spletna kamera webcam C310

Zelo dobra kamera, njihove cene so šle res dol. Zajema dokaj kvaliteten video, in pa dela odlične slike, tako da jo lahko raje uporabiš tudi za to. Jaz jo uporabljam največ ko vadim koreografije pri plesu in lahko natančno zajamem vse, kvaliteta pa je dovolj dobra, da lahko video tudi uporabim.

Pred 6 leti

LOGITECH spletna kamera C270

LOGITECH spletna kamera C270

Uporablam jo na laptopu, ker se dosti pogovarjam prek skypea. Gre za res dobro kamero, ki da lepo sliko, pa tudi ne šteka ta slika. Na mojega laptopa se lepo pritridi in ni nobenih problemov s tem, menju pa sem jo ker mi je kamera na laptopu preslaba.

Izbira spletne kamere

6. 12. 2011 10:53:55

Spletna kamera je enostavna video kamera, ki sliko prenaša na splet. Spletne kamere se največkrat uporabljajo v video pogovorih, sicer pa so cenovno ugodne in zelo enostavne za uporabo. Če bi radi klepete preko spleta malce popestrili, je spletna kamera prava izbira, z njo pa boste zelo enostavno ohranjali tudi stike s prijatelji iz tujine.

Spletna kamera se pogosto uporablja za pogovor preko različnih spletnih klepetalnic, saj z njimi lahko s sogovornika tudi vidimo. Spletne kamere so tako dodale novo razsežnost klepetu preko spleta in ga popeljale na drugo raven. Poznamo več vrst spletnih kamer različnih proizvajalcev, ki se med seboj ločijo po različnih karakteristikah in ceni. Računalniška kamera pa ima lahko tudi dodatno funkcijo zaznavanja gibanja, ki jo omogočimo s posebnim računalniškim programom. Spletne kamere so namenjene tako prenosnim računalnikom, ki jo imajo največkrat že vgrajeno nad ekranom in za osebne računalnike. Računalniška kamera ima lahko mikrofon za prenašanje zvoka ali pa je brez, pri uporabi tiste z mikrofonom vam svetujemo, da stišate ostale zvoke v okolici. Najboljše mesto za postavitev spletne kamere je monitor, kamera pa mora biti nameščena v višini vaših oči ali malo višje.

Priljubljena znamka  je LOGITECH spletna kamera, ki ni le moderne oblike, ampak je tudi zelo kvalitetna ter ugodne cene. LOGITECH spletna kamera se nahaja pod blagovno znamko QuickCam, ime, ki je danes zelo uveljavljeno. Največ povpraševanja je po modelih QuickCam Messenger ter Fusion. Izberite računalniško kamero, ki bo zajela 720p HD videa in ki omogoča enostavne prenašanje posnetkov na priljubljeno spletno stran, kot je na primer YouTube.  Za kakšno spletno kamero se boste odločili, je odvisno od vaših zahtev in od kakovosti slike, ki jo od spletne kamere pričakujete. LOGITECH spletna kamera zajema posnetke tudi v ločljivosti 1280x720 pik.

Preden se odločite za nakup se prepričajte, da ima spletna kamera tudi funkcijo pri kateri se slika v temnejšem prostoru samodejno osvetli in je kljub slabši svetlobi  čista in jasna. Slabost cenejših spletnih kamer je namreč ta, da te opcije nimajo, slika pa je motna in se prekinja. Spletna kamera  vam omogoča tudi slikanje. Več magapixlov bo imel optični senzor kamere, večja bo njena zmogljivost, z avtofokusom pa boste lahko objekt snemanja močno približali in še vedno ohranili čisto sliko.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2020 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka
  • Jeftinije.hr
  • Idealno.rs
  • Idealno.ba