NASVET Avdio & Video
22. 12. 2019 10:48:25

VZDUŠJE KINODVORANE V DOMAČI DNEVNI SOBI

1/1

Vzdušje kinodvorane v domači dnevni sobi

Ob gledanju televizorja OLED preprosto ne moreš ostati ravnodušen. Tehnologija OLED vas prevzame s prikazom popolnoma realne slike z globljimi črnimi odtenki, živahnejšimi barvami in neverjetno visokim kontrastom. Postavite ga ob bok LED-televizorju in razlika bo očitna. Celo podrobnosti v sencah in poudarkih so natančno reproducirane.

Predstavljajte si torej, da na OLED-televizorju, kakršen je 55OLED804, predvajate film v formatu, ki ga filmski ustvarjalci uporabljajo, da zagotovijo dodatno ostrino vsake posamezne slikovne točke in prostorsko razsežen 3D-zvok. Pozabite na kinematografe, pripravite si kokice in se namestite na svoj kavč.

Kinematografska slika in zvok

Pri Philipsovem modelu OLED TV 55OLED804 podpora za vrhunski zvok in video format Dolby pomenita, da je vsebina HDR, ki jo gledate, videti in slišati veličastno resnično. Naj gre za pretakanje najnovejše serije ali komplet predvajalnika Blu-Ray, deležni boste kontrasta, svetlobe in barv, ki odražajo režiserjeve izvirne namene. Zvok pa je prostoren, jasen, natančen in globok.

Podprtost formata Dolby navduši prave filmofile, saj televizor ob ogledu vsebin s tem formatom, kot jih, na primer, ponuja Netflix, sam prepozna in preklopi v filmsko doživetje, ki je bil doslej na voljo le v kinematografih. Dolby Vision in Dolby Atmos podpirajo vse najnovejše Philipsove serije UHD.

Podprtost HDR10+

Dinamični HDR formati so med predvajanjem vsebin sposobni sproti ponastavljati nastavitve slike tako, da je vsebina prikazana na najboljši možen način. Poleg Dolby Vision Philipsovi televizorji OLED podpirajo tudi video zapis HDR10+. Kar v praksi pomeni, da so ravni kontrasta, barv in svetlosti prilagojeni od ene do druge točke na zaslonu. Naj gre za serije, ki jih ne smete zamuditi, ali najnovejšo filmsko uspešnico, sence so globlje, svetle površine blestijo, barve pa so resničnejše in naravne.

Več informacij najdete na philips.si/tv in Facebook strani PhilipsTVSlovenija.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka