Sta All in one PC in namizni računalnik enakovredna?

21. 11. 2011 19:08:52

All in one PC je vse bolj uporabljen in prodajan računalnik, njegova priljubljenost in prepoznavnost pa raste iz dneva v dan. Vse večja priljubljenost in prepoznavnost tudi na domačem trgu pa ni naključna. To je predvsem posledica funkcionalnosti ter uporabnosti all in one PC-ja.

Še ne poznate all in one PC-jev? Uporabljate samo namizni računalnik ali prenosni računalnik? Potem boste nad ponudbo all in one PC-jev presenečeni, presenetile pa vas bodo tudi funkcionalnosti, ki vam jih omogoča. Vendar pa se pripravite na precej višje cene, kot ste jih pripravljeni plačati za PC računalnik oz. namizni računalnik. Višja cena je predvsem posledica večjih ekranov, ki so večinoma tudi občutljivi na dotik in tudi tega, da se na trgu še uveljavljajo in bo njihova cena s časom verjetno precej nižja in bolj dostopna.

Ob nakupu all in one PC-ja bodite pozorni na enake stvari, kot če kupujete PC računalnik ali prenosni računalnik. Če ga imate namen uporabljati za normalna pisarniška opravila, bo vašim potrebam zadostoval že osnovni model, sicer povprašajte o malo boljših in dražjih modelih.

All in one PC je na svetovnih trgih že sprejet kot popolnoma enakovreden računalnik. V Sloveniji je trenutno ponudbe že nekaj, a še vedno se lahko zgodi, da želenega modela ne boste našli na naših prodajnih policah. Zaradi hitrega razvoja in vse večje priljubljenosti, se vam splača počakati na želen model all in one PC-ja. Preden pa se odločite za čakanje, se pozanimajte v trgovinah in pri dobaviteljih, kdaj naj bi vaš all in one PC prišel na naše tržišče. Seveda vam ostane tudi možnost nakupa v tujini, a v tem primeru upoštevajte, da vam garancija v primeru okvare ne bo veljala oz. se boste morali odpeljati v državo, kjer ste namizni računalnik oz. all in one PC kupili, da bi izkoristili garancijo. Če ne potujete v tujino ravno pogosto in je takšna pot izven vaših delovnih in družinskih obveznosti, se raje odločite za nakup kakšne blagovne znamke PC računalnik-a in modela, ki je že prisoten v naših trgovinah, saj bo sicer lahko all in one PC zelo draga investicija za vas.

Ne glede na to, koliko ste pripravljeni odšteti za nakup all in one PC-ja, se prav gotovo najde kakšen, ki bo dobavljiv za takšen znesek, kot ste si ga zamislili. Kljub temu, da določenih modelov še ni pri nas, se najdejo tako zelo ugodni kot zelo dragi all in one PC-ji. Najcenejši so dostopni že za manj kot 500 €, najdražji pa presegajo tudi 2.000 €.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2020 Ceneje d.o.o., del skupine Rockaway
  • Jeftinije.hr
  • Idealno.rs
  • Idealno.ba