Barbie lutka

21. 11. 2011 08:29:06

Barbie lutka je zagotovo ena izmed najbolj svetovno znanih igrač, katere vizualna podoba se je od leta 1959, ko je bila igrača ustvarjena, močno spreminjala in razvijala. Danes ne le, da poznamo več vrst Barbie lutk, ampak imamo tudi Barbie risanke, vsaka deklica mora imeti svojo Barbie hišo in avto, obstajajo pa tudi igre Barbie, odločitev za nakup torej ni vedno lahka.

Znamka Barbie vključuje tako slavne lutke, ki so letos praznovale svojo 50. obletnico  kot tudi Barbie risanke, Barbie hišo in igre Barbie, ki so odlično darilo za vsako deklico. Glede na to, da je na trgu zelo široka ponudba Barbie lutk, ki se med seboj razlikujejo, pred nakupom razmislite katera od teh bi najbolj razveselila vašega otroka. Za vse deklice, ki zelo rade plešejo ali pojejo, je odlična izbira lutka Barbie plesalka ali pevka, za tiste, ki so navdušene nad oblačili, so na voljo Barbie manekenke in šivilje. Odločite se lahko tudi za športnico, pilotinjo, gospodinjo, zdravnico, dobro vilo, itd.  Če punčko Barbie že ima jo lahko razveselite z nakupom Barbie hiše, ki je popolnoma opremljena in vključuje vse kar vaša deklica potrebuje za igranje. Nekateri dodatki kot so hišni ljubljenčki, konji ali Barbie avtomobili  se lahko kupijo ločeno, z njimi pa pride tudi vsa oprema za njihovo nego. Kompleti igral Barbie so primerni za starost od treh let naprej. Za katero Barbie lutko ali dodatek se boste odločili je odvisno tudi od tega koliko ste pripravljeni za igračo plačati, saj cene niso ravno nizke. Lutka Barbie stane okoli trideset evrov, medtem ko za Barbie hišo lahko odštejete tudi do sto evrov.

Za vse, ki so navdušene nad Barbie lutko so začeli ustvarjati tudi igre Barbie. V njih lahko deklica lutko oblači po svojem okusu, barva pobarvanke in daje prosto pot svoji kreativnosti in slikarskemu talentu, da se bo naučila sama razmišljati ji lahko kupite Barbie sestavljanke. Odlično darilo so tudi Barbie risanke, ki so na voljo v tujem jeziku, največkrat v angleščini in nemščini. Gledanje risank v tujem jeziku je dober način, da se otroci naučijo tujih besed in razvijejo posluh za tuje jezike. Sicer pa obstajajo tudi Barbie risanke, ki so sinhronizirane v slovenščino. Te niso dolge le nekaj minut, ampak so posnete tudi v obliki celovečernih Barbie risank.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2020 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka
  • Jeftinije.hr
  • Idealno.rs
  • Idealno.ba