Supermarket

Zakaj izbrati Applov prenosnik?

14. 11. 2011 21:48:13

Razmišljate, da bi kupili Applov prenosnik ali klasični računalnik pa se zaradi vseh nagativnih mnenj, ki krožijo po spletu, ne morete odločiti?  Računalnike Apple boste vzljubili že od prvem pogledu in kljub temu, da so njihove cene nekoliko višje, vam nudijo kopico odličnih lastnosti ne glede na to ali ste zahteven uporabnik, ali pa ga potrebujete le za osnovno uporabo!

image

Lahko rečemo, da je soustanovitelj podjetja Apple in ameriški vizionar, Steve Jobs, ustvaril nov življenjski stil. Cene Applovih prenosnikov in ostalih izdelkov so morda res višje v primerjavi z ostalimi računalniki, dejstvo pa je, da so računalniki Apple narejeni iz bolj trpežnih in okolju prijaznih materialov, so zelo varčni in energijsko učinkoviti ter vsebujejo komponente višjega razreda kakovosti. Priznati moramo tudi, da so računalniki Apple kar se tiče oblike vrhunski zlasti, če jih primerjamo s klasičnimi osebnimi računalniki.

Apple Macbook ima operacijski sistem in programe, ki so uporabniku bolj prijazni in boljši od tistih, ki jih ponuja okolje Windows. Vse programe, ki jih vsebuje vsak drug računalnik, ima tudi računalnik Apple in ti so nameščeni že ob samem nakupu. Veliko ostalih programov je dosegljivih po zelo ugodnih cenah ali pa celo brezplačni. Apple računalniki lahko prav tako popolnoma legalno zaganjajo tako Mac kot tudi Windows programe.

Apple prenosniki kot tudi klasični računalniki so prav tako kompatibilni z Microsoft Office, ki jih večina ljudi uporablja, kot tudi z vsemi  tipi omrežij.  Še ena prednost, ki jo imajo računalniki Apple je ta, da nudijo več varnosti.  Tako je veliko manj možnosti, da vas pri delu ne bodo ovirali razni virusi, hrošči ali trojanski konji, saj imajo računalniki Apple vgrajeno zaščito, ki vse opravlja popolnoma samodejno. Preden se odločite za nakup Apple Macbooka se vprašajte za kaj ga boste uporabljali. Če se boste ukvarjali predvsem z grafičnim oblikovanjem, potem je ta odlična izbira.

Trditev, da so Mac-i veliko težji kot PC-ji je popolnoma neresnična. To lahko zlasti potrdijo ljudje, ki se z računalnikom pred tem niso ukvarjali. Operacijski sistem računalnika Apple je veliko bolj enostaven za učenje, saj se odziva po pričakovanjih. Morda je za Windows uporabnika prehod malce težji, toda potrebno je, da ostanete odprtih misli.

Kljub temu, da sprva ni bilo tako, pa Apple v Sloveniji postaja vedno priljubljena znamka produktov. Trgovina Apple Slovenija vam nudi pestro izbiro Apple računalnikov, iPodov, iPadov in v njej bo vsak našel tisto kar išče. Servisi Apple v Sloveniji še niso tako razviti, a tudi to se bo v prihodnosti spremenilo.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka