Komentarji

Pred 6 leti

Bad Boy - G-točka za moške

Bad Boy - G-točka za moške

S fantom sva vedno za nekaj novega v postelji in ko sva kupila Bad Boy vibrator, je bilo to za naju kar nekaj ur igric. Super je, ker draži točko G in tudi del med anusom in modi … fantova erekcija je bila ful bolj trda in orgazem še bol silovit. Super stvar.

Pred 9 leti

LUXURY LELO analni vibrator EARL GOLD LELO

LUXURY LELO analni vibrator EARL GOLD LELO

pase ko mi tako lepo vibriiira

Pred 9 leti

ANALNI ČEPI - ZAČETNIŠKI SET

ANALNI ČEPI - ZAČETNIŠKI SET

super zadeva

Uporaba in vzdrževanje spolnih pripomočkov

22. 07. 2010 09:58:08

Pred uporabo

Ob prejetju vaše nove igračke najprej preverite nepravilnosti. Tudi tiste najmanjše. Preverite barvo, šive, možne strganine (posebno pri občutljivejših materialih), ipd. Ob prvi uporabi vstavite nove baterije, da bi se prepričali, da igračka deluje pravilno. V primeru vprašanj v zvezi z tehničnim izgledom ali delovanjem igračke se obrnite na prodajalca.

http://www.magazine.ayurvediccure.com

Uporaba pravega lubrikanta

Izbira pravega lubrikanta je ključ do čim boljšega vzdrževanja pripomočka, poleg tega, pa poveča tudi užitek. Za več informacij preglejte navodila na lubrikantu. Vsekakor pa si velja zapomniti sledeče:

-    Lubrikanti na vodni osnovi se lahko uporabljajo z vsemi seksualnimi igračkami

-    Lubrikanti na silikonski osnovi so odlični za uporabo s partnerjem, nikakor pa ni priporočljiva uporaba s silikonskimi seksualnimi igračkami niti z igračkami narejenimi iz materiala, ki imitira kože

-    Oljnih lubrikantov ali vazelinov nikoli ne uporabljajte na pripomočkih, ki bodo vstavljeni v vagino ali s pripomočki narejeni iz latexa ali gume

Nasveti glede delitve seksualnih igračk

Če svoje igračke delite s svojim partnerjem ali bi igračko uporabljali vaginalno in analno med enim spolnim odnosom, bodite previdni in pripomoček očistite predno ga vstavite v vagino, da bi preprečili vnos bakterij ali infektov v svoje telo. Najboljša rešitev v izogib prenosu le-teh je, da na pripomoček nataknete kondom.

Shranjevanje spolnih pripomočkov

Najpomembneje je, da pripomočke shranite na ločenem, hladnem in suhem prostoru. Pomembno je, da ne pridejo v stik z živalmi in otroci, ter s prahom in umazanijo. Vedno predno shranite pripomočke odstranite baterije.

Predvsem je pomembno, da se ves čas uporabe vaših spolnih pripomočkov zavedate, da so v stiku z delikatnimi deli telesa in temu primerno z njmi ravnate.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2020 Ceneje d.o.o., del skupine Rockaway
  • Jeftinije.hr
  • Idealno.rs
  • Idealno.ba