NASVET Prosti čas
11. 10. 2016 09:08:35

CENEJE.SI DOBRODOŠLICA

1/1

Želiš med prvimi dobiti najboljše sezonske poundbe? Potem si na pravem mestu!

Ceneje.si je vodilni slovenski portal za primerjalno nakupovanje in spremljanje ponudb različnih spletnih trgovcev. Potrošniki na njem najdejo vse pomembne informacije v nakupnem procesu ter postanejo del skupnosti spletnih kupcev, ki prispeva k bolj preudarnim nakupom. Ceneje.si je del skupine Ceneje, ki vključuje tudi Jeftinije.hr, Idealno.rs in Idealno.ba, vodilne portale za primerjavo in spremljanje ponudb spletnih trgovin na Hrvaškem, v Srbiji in v Bosni. Vsi štirje portali so tudi del skupine Heureka Group, kamor spadajo še Heureka.cz/.sk (Češka, Slovaška), Arukereso.hu (Madžarska), Compari.ro (Romunijia) in Pazaruvaj.com (Bolgarija).

Ko na Ceneje.si najdeš ustrezen izdelek, si lahko pod zavihkom »Trgovine« ogledaš ponudnike, ki ta izdelek ponujajo. Klik na logotip te preusmeri v njihovo spletno trgovino. Če še ne veš, kateri izdelek je pravi zate, se lahko na vsakem koraku posvetuješ z našimi nasveti, ki jih najdeš na naši podstrani Nasveti.

Naj bo Ceneje.si tvoja prva misel pred nakupom!

 

Na Ceneje.si najdeš:

  • primerjavo cen izdelkov med slovenskimi trgovci,
  • strokovne teste izdelkov,
  • primerjave podobnih izdelkov glede na njihove lastnosti,
  • razlago tehničnih pojmov,
  • nakupovalne vodiče za lažjo odločitev o nakupu.

 

Trenutno na Ceneje.si prikazujemo ponudbo iz večine glavnih področij spletne prodaje: Avdio & Video, Avto oprema, Dom in vrt, Erotika, Foto, Lepota in zdravje, Oblačila in obutev, Pisarna in šola, Računalništvo, Supermarket, Šport, Telefonija in Vse za otroke.

Za več podrobnosti o delovanju Ceneje.si preberi Pogosta vprašanja in odgovore, kjer najdeš napotke in nasvete za uporabo portala. Tam so razloženi tudi postopki pridobivanja podatkov o prodajnem programu, cenah in stanju zalog posameznih trgovcev.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka